بهترین غذاهای تایلندی که می توانید بخورید
به گزارش تور فرانسه، غذاهای کشور تایلند در سراسر جهان مشهور هستند و درست همانند غذاهای ایتالیایی و ژاپنی که در سراسر جهان مورد توجه هستند. برای آشنایی با غذاهای مشهور تایلندی این مقاله را بخوانید.

گوشت در تایلند معمولاً خیلی کم استفاده میشود. گوشت مصرفی در غذاهای تایلندی معمولاً گوشت گاو یا گاومیش است. میگو، هشتپا، خرچنگ، صدف و دیگر غذاهای دریایی نیز مصرف بالایی در تایلند دارند.
تایلند شالیزارهای بسیاری دارد و از تولیدکنندگان اصلی برنج جهان است. برنجهای تایلند به ایران نیز صادر میشود. مورد اصلی غذاهای تایلندی، برنج، ماهی و سبزیجات است. برای تجربه یک غذای تایلندی عالی و ارزان با تور تایلند لحظه آخری همراه شوید.
به علت آب و هوای مناسب، کیفیت مواد غذایی در این کشور، بسیار بالاست ولی معمولاً در غذاخوریهای کنار خیابانی، اصول بهداشتی، درست رعایت نمیشود. در برخی رستورانها به شما اجازه میدهند، خودتان آشپزی کنید، غذاهای تایلندی را با قاشق و چنگال سرو میکنند و چوبهای غذاخوری در خانههای چینیها کاربرد دارند.
غذاهای تایلندی در مناطق مختلف تایلند، متفاوت است و به چهارگروه غذاهای شمالی، شمالشرقی، مرکزی و جنوبی تقسیم میشود. غذاهای هر گروه، شباهت بسیاری به غذاهای کشورهای همسایه آن منطقه دارند.
کائوتوم (Khao Tom) یک سوپ برنج به شیوه تایلندی است که معمولاً با گوشت خوک، جوجه یا میگو تهیه میگردد. پدتای (Pad Thai)، نوعی رشته برنجی است که با سس ماهی، شکر، آب لیموترش یا خمیر تمبر هندی، بادام زمینی ریز شده و تخممرغ، سرخ میگردد. لارب (Larb)، سالادی ترش و تند، شامل گوشت، پیاز، گرد فلفل، پودر برنج تفت داده و نعناع است که یکی از خوراکهای منطقه شمالشرق تایلند میباشد. تومیام (Tom Yam)، یک سوپ ترش و تندی است با گوشت که در مناطق مرکزی تایلند، رواج دارد.