شورای رقابت قیمت خودرو را گران کرد
به گزارش تور فرانسه، طبق مصوبه شورای رقابت، قیمت محصولات ایران خودرو به طور متوسط 8.2 درصد و خودروهای سایپا به طور میانگین 8.9 درصد افزایش می یابد.

عصر امروز نشست شورای رقابت برای معین تکلیف قیمت خودرو در سال جدید برگزار گردید.
بر اساس مصوبه شورای رقابت، برای تمامی کسانی که تا خاتمه سال 1399 برای خرید خودرو ثبت نام نموده و پیش پرداخت داشته اند و مشمول دریافت سود نیستند، افزایش قیمتی تعلق نمی گیرد.
طبق مصوبه این شورا، بر اساس تورم بخشی یکساله اعلام شده توسط بانک مرکزی و پس از کسر تورم های اعمال شده قبلی در سه ماهه اول و دوم سال 1399 و پس از اعمال متغیرهای کیفیت و بهره وری، در نهایت برای شرکت ایران خودرو به طور متوسط 8.2 درصد و برای شرکت سایپا به طور متوسط 8.9 درصد افزایش قیمت محاسبه شد.
این افزایش قیمت، برای تمامی خودروهای مشمول دستورالعمل قیمت گذاری شورا، تا خاتمه شهریور 1400 اعمال و اجرا می گردد.
منبع: فرارو