با برترین خوشمزه های تابستانی از نگاه CNN آشنا شوید
به گزارش تور فرانسه، با حضور در فصل گرم تابستان بستنی ها، دسرهای یخی و میوه ای بیشتر از همواره برای ما خواستنی می شوند؛ در این مقاله همراه ما باشید تا با غذاها و خوشمز ه های تابستانی دیگر کشورها از نگاه CNN آشنا شویم.
با آمدن فصل تابستان و گرما، خواه ناخواه به سمت غذاها و نوشیدنی هایی می رویم که کمی ما را خنک کنند و گرمای تابستان را برای ما دلپذیرتر کنند. کمتر کسی پیدا می شود که تابستان بیاید و از بستنی های میوه ای، وانیلی یا جلاتوها ساده بگذرد؛ یا بتواند از نوشیدنی های خنک که در کافه ها سرو می شود سرسری عبور کند. یکی از تفریحات تابستانه نیز برای ما، دورهمی های محبت آمیز و تست خوشمزه های رنگی و نوشیدنی های این فصل است. بنابراین تابستان در کنار گرمای بسیارش برای ما لحظات ناب و خاطره سازی نیز به همراه خواهد داشت.
CNN در مقاله ای برترین غذاها و خوراکی های تابستانه بعضی از کشورها را معرفی نموده است که در این مقاله آن ها را به شما معرفی می کنیم؛ ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
بستنی کولفی (Kulfi)
بستنی کولفی از دسرهای معروف و سنتی در هند است که امروزه در بسیاری از کشورها هواداران خود را پیدا نموده است. این بستنی خوش طعم از شیر غلیظ، خامه، پسته خرد شده و شکر تهیه می شود. کولفی از بستنی های پرهوادار در تابستان است و بافت نرم و خنک آن در این فصل بسیار دلپذیر است.
ایلوته (Elote)
ذرت در شکل های مختلفی در غذاهای مکزیکی حضور دارد و با اندکی چاشنی و پنیر می توان به عنوان میان وعده ای آن را نوش جان کرد. ایلوته که به معنای ذرت بو داده است در نمک و فلفل بهمراه چاشنی های سنتی طعم دار و سپس کباب شده و بر روی آن پنیر یا سس مایونز می ریزند و سپس میل می کنند. ایلوته به همراه لیموی تازه نیز طعمی فوق العاده می گیرد و اغلب با آن مزه دار می شود.
ناینگمیون (Naengmyeon)
این غذا یکی از نودل های سرد رایج در کره جنوبی است که از نوعی نودل بلند و باریک، خیار، گلابی، تکه های گوشت و تخم مرغ آب پز تهیه می شود. این نودل ها را معمولا از گندم سیاه و سیب زمینی شیرین تهیه می کنند اما ممکن است با غلات دیگر هم تهیه شوند. این غذا چون از نودل سرد تهیه می شود به خصوص در فصل تابستان بسیار هوادار دارد و گاهی با تکه های یخ سرو می شود.
گازپاچو (gazpacho)
گازپاچو خوراکی محبوب تابستانی در اسپانیا است که این سوپ تازه و سرد از پوره سبزیجات خام با گوجه فرنگی، خیار، پیاز، سیر، فلفل چیلی و سرکه تهیه می شود.
سوپ ویشی سواز (Vichyssoise)
سوپ ویشی سواز سوپ سردی است که ریشه و اصل این سوپ به شهر Vichy فرانسه باز می شود. این سوپ خامه ای که با سیب زمینی و تره فرنگی تهیه می شود در سال 1917 به وسیله سرآشپز فرانسوی Louis Diat در یکی از رستوران های نیویورک به شکل نو سرو شد و از آن پس در فصل تابستان از محبوبیت بالایی برخوردار شد.
آکاراجه (Acaraje)
آکاراجه نوعی غذای محبوب خیابانی در برزیل است که از لوبیا چشم بلبلی تهیه می شود. بعد از اینکه خمیر متشکل از لوبیا را آماده کردند، در روغن سرخ می کنند و بعد از سرخ کردن کمی آن را باز نموده و با موادی مثل انواع ترکیبات دریایی و مرغ پر می کنند. در تمام نواحی ساحلی، فروشندگان خیابانی مشغول فروش این غذای خوشمزه همراه با چاشنی های ویژه هستند که در تابستان هواداران آن بیشتر است.
سام تام (Som tam)
سام تام نوعی سالاد در تایلند است که از سیر، فلفل، لوبیا سبز، گوجه گیلاسی و پاپایای (انبه هندی) خام خردشده تشکیل می شود و عطر و طعم آن مسحورکننده است. اما بعضی ها به آن بادام زمینی یا میگو اضافه می کنند. این سالاد ترکیبی از طعم های شیرین، ترش و معطر است. این سالاد با توجه به سبزیجاتی که دارد ضد عطش است و برای مقابله با گرما فوق العاده است و در رستوران های بانکوک با طعم لذیذ تری سرو می شود.
مرغ سخاری کُرهای (Korean fried chicken)
یکی از غذاهای مرسوم در کره جنوبی که در فصل گرم تابستان سرو می شود مرغ سخاری است. آن ها مرغی را با سس مخصوص که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود طعم دار نموده و سپس در روغن فراوان سرخ می کنند. این غذا با نوشیدنی های خنک محلی طعمی فوق العاده ای خواهد داشت.
بون چا (Bun cha)
این غذا از غذاهای معروف هانوی است که در هر کوچه و خیابانی آن را پیدا خواهید کرد. در این غذا گوشت را گریل نموده و بر روی نودل های برنج قرار می دهند. علاوه بر گوشت و نودل از سبزیجات دیگری نیز در این غذا استفاده می شود و در نهایت سس مخصوصی را بر روی آن می ریزند و سپس آماده خوردن می شود.
هالو هالو (Halo-halo)
هالو هالو در واقع یکی از دسرهای معروف در کشور فیلیپین است که معنی آن مخلوط است و هر چیز خوشمزه ای که تصور کنید در این دسر خواهید یافت. پایه اصلی این دسر لوبیای آب پز، عصاره یا شربت نارگیل، کمی ژله، تکه های ریز یخ و اسکوپ هایی از بستنی های مختلف است. مطمئنا با تماشا این دسر رنگارنگ شما نیز ترغیب به خوردن آن می شوید.
بروشتا (Bruschetta)
بروشتا یکی از استارتر های معروف ایتالیایی است که تهیه آن بسیار ساده است. این پیش غذای فوق العاده از نان تست گریل شده تهیه می شود که روی آن را روغن زیتون ریخته و با سس سیر، تکه های گوجه فرنگی پر نموده و با فلفل و نمک مزه دار می کنند. تنوع سسی که بر روی آن ریخته می شود بسیار است و گاهی سبزیجات معطر و پنیر در کنار محصولات تابستانه نیز در ترکیبات آن وجود دارد.
هات پات چونگ کینگ (Chongqing hotpot)
چونگ کینگ یکی از شهرهای گرم چین است که مردم آن معتقدند که اگر غذای تند و داغ بخورند منجر به عرق کردن آن ها و سپس خنک شدن بدنشان می شود. هات پات در واقع غذای محلی تابستانی این منطقه محسوب می شود و به ظرفی که داغ باشد دلالت دارد. این غذا در یک قابلمه در حال جوش در وسط میز قرار می گیرد و هر ترکیباتی از سبزیجات، گوشت، قارچ و... را به آن اضافه می کنند.
کویش (Ceviche)
غذاهای دریایی در کشور پرو هوادارن بسیاری دارد و یکی از غذاهای سنتی و لذیذ این کشور، ceviche نام دارد که از گوشت ماهی ورقه شده در آب لیمو به همراه چیلی، پیاز و گشنیز تازه تهیه می شود. این غذای تازه و خوش رنگ را در رستوران های مختلف از این سرزمین پیدا خواهید کرد.
زارو سوبا (zaru soba)
ژاپنی ها همواره علاقه خاصی به استفاده از نودل های سیاه خوشمزه را که به وفور در مراکز خرید آن ها یافت می شود دارند و در اغلب وعده های غذایی آنان حضور دارد. زارو سوبا نیز نوعی نودل سرد است که در آب سرد ریخته می شود و سپس با سبزیجات مختلف سرو می شود.
آفوگاتو (Affogato)
آفوگاتو یک نوشیدنی فوق العاده ایتالیایی است که طعم آن شما را هیجان زده می نماید. آفوگاتو یا بستنی قهوه از یک شات اسپرسو داغ و ترکیب آن با ژلاتو وانیلی تهیه می شود. اگر چه این نوشیدنی در بسیاری از کشورها سرو می شود اما برای چشیدن طعم اصیل آن برترین مکان، کافه های ایتالیا است.
ساتای (Satay)
ساتای کبابی لذیذ است که این کباب گوشت متعلق به منطقه جاوه است و در منطقه ها مختلف اندونزی نیز سرو می شود. محبوبیت این غذا به گونه ای است که به غذای ملی این کشور تبدیل شده و لذیذترین ساتای جهان را در اندونزی می توانید امتحان کنید. برای تهیه این کباب از گوشت گوساله، گوسفند یا مرغ استفاده می کنند. نوع محبوب تر این کباب را با سس آناناس و سس بادام زمینی سرو می کنند.
کابلر هلو (peach cobbler)
کابلر از ابداعات اولین مهاجران اروپایی به آمریکا بوده است. این دسر خوشمزه از تکه های هلو و خمیر بیسکوییت تهیه می شود و سپس آن را داخل فر قرار می دهند. در فصل تابستان و با وجود میوه های تابستانی متنوع، کابلر با میوه های مختلف دیگر نیز سرو می شود اما کابلر هلو از محبوبیت بیشتری برخوردار است.
دوریان (Durian)
میوه فصلی دوریان (Durian) را در کشورهای جنوب آسیا به پادشاه میوه ها نیز می شناسند. سایز این میوه دوریان تا 30 سانتی متر و وزن آن به 4 کیلوگرم هم می رسد و یک پوسته خاردار دارد. پالپ این میوه درون این پوسته قرار گرفته است و به رنگ زرد روشن است. این میوه که در منطقه ها گرمسیری رشد می نماید در تهیه بستنی، شیرینی، کیک و ژله نیز بسیار پرکاربرد است و طعم فوق العاده ای به دسرها می بخشد.
مزه (Mezze)
در رژیم غذایی مردم یونان، مجموعه مشهوری از ظرف های کوچک، که ترکیبات مختلفی از مواد غذایی در طعم های متنوع و مختلف، در آن ها سرو می شود وجود دارد که همراه با نوشیدنی های محلی و متنوع سرو می شود که به آن Mezze گفته می شود. این میز متنوع از ظرف های کوچک یکی از پرهوادارترین ها در تابستان ها در خاورمیانه و سراسر مدیترانه است.
اینجرا (injera)
اینجرا در واقع نوعی نان با بافت اسفنجی است که بر روی آن سوراخ ها و حفره های ریزی وجود دارد. این نان به طور سنتی از تیف (Teff) که نوعی غلات گرد است تهیه می شود که بیشتر در محدوده کشور اتیوپی پیدا می شود. این نان در کنار اغلب میز غذاهای این سرزمین وجود دارد و با سبزیجات و خورشت های مختلف سرو می شود.
در این مقاله خوشمزه های تابستانه بعضی از کشورها را معرفی کردیم؛ شما در این فصل گرم چه غذاها و نوشیدنی هایی را میل می کنید؟؟ دوستان خبرنگاران یی ما را با تجربیات غذاها و نوشیدنی های تابستانه که در کنار دوستان یا خانواده خود میل می کنید آشنا کنید.
منبع: کجارو / edition.cnn.com