سفری خوشمزه به جمهوری دومینیکن
به گزارش تور فرانسه، شاید شما هم جزو آن دسته افرادی باشید که دوست دارند طعم غذاهای کشورهای گوناگون و آشپزی ملل مختلف را امتحان نمایند. شاید درست کردن غذای بعضی از کشورها در محل زندگی خودمان، ساده به نظر برسد. اما در خصوص آشپزی کشور جمهوری دومینیکن این طور نیست. چرا که معمولا مواد غذایی، آن کیفیت لازم را ندارند و شاید به سختی پیدا شوند.
آب و هوای جمهوری دومینیکن، حتی در ماه ژانویه نیز گرم است. با سفر به این کشور زیبا و تجربه آب و هوای متفاوت، بوی میوه های گرمسیری و عجیب و غریب و نسیم دریا، شگفت زده خواهید شد. چشیدن طعم غذاها و آشپزی سنتی این کشور، که در سرتاسر آن بوی مطبوع و خوشایند میوه های مختلف به مشام می رسد، تجربه ای متفاوت و بی نظیر خواهد بود.
میوه ها
یکی از کارهایی که در این کشور باید انجام دهید، امتحان کردن طعم و مزه میوه های بومی و محلی مانند پاپایا است که نظیر آن را در جای دیگری نخواهید یافت. در سراسر این کشور، فروشنده هایی را خواهید دید که در کنار شاخه های بزرگ موز ایستاده اند و با توجه به درخواست شما، قسمتی از آن را برایتان می برند. اگر به یک ساحل عمومی بروید، فروشنده های میوه را همه جا خواهید دید و می توانید با خیال راحت، انواع و اقسام میوه های محلی را خریداری کنید و نوش جان کنید. آناناس را می توانید از فروشندگان محلی که سبد های بزرگ آن را روی سرشان گذاشته اند، با خیال راحت خریداری کنید. اگر یه فروشنده محلی دومینیکنی بخواهد چیزی به شما بفروشد، به راحتی نمی توانید از دست او فرار کنید. چرا که شما خارجی و دنیاگرد هستید و باید به خوبی از شما پذیرایی گردد. به محض اینکه از دست یکی فرار کنید، فروشنده دیگری به سراغ شما خواهد آمد. به طور کلی آشپزی دومینیکن، ترکیب عجیب و شگفت انگیزی از آشپزی آفریقا، اسپانیا، اروپا، آمریکا و روش های سنتی و محلی آشپزی است. آشپزی دومینیکن به قدری تنوع دارد که حتما شما هم غذایی مناسب ذائقه و سلیقه خود را در آنجا خواهید یافت. به خصوص آمریکایی ها از سفر به دومینیکن راضی خواهند بود چرا که تقریبا به هر رستورانی که بروند، می توانند برگر ها و سیب زمینی سرخ نموده مورد علاقه شان را سفارش دهند. همین طور انواع فست فود به همراه سس کچاپ که غذای مورد علاقه بچه ها است، همه جا پیدا می گردد. پس اگر از علاقه مندان به فست فود هستید، نگران نباشید. اما آنهایی که به خوردن غذاهای خانگی علاقه دارند، می توانند غذاهای دیگری سفارش بدهند. برنج و انواع حبوبات از پایه های اصلی رژیم غذایی محلی و حتی غیر بومی جمهوری دومینیکن است. شناخته شده ترین غذای این کشور، مرغ کبابی، آبپز یا سرخ شده به همراه یک سوپ غلیظ است که asopao نام دارد. از آنجایی که این کشور را دریای کارائیب و اقیانوس احاطه نموده است، غذاهای دریایی متنوعی نیز در رستوران های این کشور سرو می شوند. پس پیشنهاد می کنیم که در سفر به این کشور، شانس امتحان کردن انواع و اقسام غذاهای دریایی به خصوص لابستر (خرچنگ) را از دست ندهید. به طور کلی قیمت غذا در این کشور، در مقایسه با کشورهای اروپایی بسیار پایین تر است. پس نگران بالا رفتن هزینه های سفر خود نباشید و با خیال راحت، طعم های متفاوت را تجربه کنید و لذت ببرید.غذاهای دریایی
در کشور جمهوری دومینیکن، غذاهای دریایی، نه فقط در رستوران ها بلکه در سواحل عمومی نیز سرو می شوند. پس اگر در حالی که در ساحل قدم می زنید، مرد درشت هیکلی را دیدید که با سبدی پر از بسته های میگوی پخته شده به طرف شما می آید، فرار نکنید. یک شنای صبحگاهی و خوردن میگوهای لذیذ فروشنده های محلی، شما را برای یک روز لذت بخش آماده می نماید. پس، از لطف و محبت و مهمان نوازی آنها استقبال کنید. شاید فکر کنید بعد از پرداخت پول به فروشنده، او یک بسته میگو به شما می دهد و می رود. اما این طور نیست! او در کنار شما می نشیند، لیمو ترشی را نصف می نماید، میگو ها را پاک می نماید و روی آنها آب لیمو می ریزد و به شما می دهد و شما تسلیم این محبت و مهمان نوازی آنها خواهید شد. گوشت ها و محصولات پروتئینی به خصوص گوشت گاو نیز گزینه های خوبی برای امتحان کردن هستند. تقریبا هر جای این کشور زیبا که بروید، می توانید استیک مورد علاقه خود را سفارش دهید که به سلیقه شما طبخ می شوند. اگر از علاقمندان به غذاهای محلی و عجیب هستید، گوشت بز خشک شده را امتحان کنید. یکی از غذاهایی که خوردن آن را به شما توصیه می کنیم غذایی به نام sankocho است؛ خوراکی محلی و لذیذ که از ترکیب سبزیجات و پنج نوع گوشت مختلف، به روش های گوناگون و در نواحی مختلف این کشور تهیه می گردد. اما بیشتر اهالی دومینیکن عاشق گوشت مرغ هستند. بعضی از بومیان دومینیکن یعنی تائینو ها، دستور غذاهای مخصوص به خود دارند: مانند انواع کیک های ترد که از ریشه های درخت یوکا پخته می شوند. ادویه جات نیز به وفور در آشپزی این کشور استفاده می شوند. غذاها علیرغم اینکه بسیار معطر و خوشبو هستند، طعم تند و تیزی ندارند. موز ها در تهیه و طبخ انواع و اقسام غذاها به کار گرفته می شوند؛ در تهیه پاستا، در ترکیب با سیر و گوشت خوک کبابی و به خصوص در انواع دسر ها که از موز فراوان تشکیل می شوند. البته موزی که در آشپزی از آن استفاده می گردد، آن موز زرد و آشنایی که می توان آن را از شاخه چید و خورد نیست، بلکه نوع خاصی از موز به نام Platano است که نمی توانید آن را به شکل خام مصرف کنید. دسر ها معمولا شیرین هستند. یکی از برترین دسر های آشپزی دومینیکن، نوعی کرم محلی بر پایه ذرت است که flan de maize نام دارد. انواع و اقسام کیک های لذیذ و شناخته شده با فیلینگ های میوه ای و کرم کاستارد از دیگر دسر های لذیذ دومینیکن هستند.نوشیدنی ها
یکی از محصولات کشاورزی این کشور نیشکر است که از آن در تهیه انواع نوشیدنی ها استفاده می گردد. از مشهورترین نوشیدنی های دومینیکن، می توان Pina Colada و Cuba Libre را نام برد. سایر نوشیدنی های محلی هم معمولا قیمت بالایی ندارند. آب میوه های تازه و متنوع از نوشیدنی هایی هستند که به وفور در تمامی فصول سال در این کشور یافت می شوند؛ آب پرتغال که در تمام ایام سال فروخته می گردد، شیر نارگیل که معمولا در خیابان ها به فروش می رسد و انواع و اقسام اسموتی (یک نوشیدنی مخلوط از چند میوه به همراه شکلات یا کره بادام زمینی). و اما از همه مهم تر، قهوه است. قهوه دومینیکن در زمره برترین قهوه های دنیا به شمار میرود. ساحل دریا، آفتاب، درختان نخل، موز، آب میوه تازه و قهوه، همه آن چیزی هستند که برای یک سفر لذت بخش و فراموش نشدنی به آن احتیاج دارید. البته کرم ضد آفتاب را از قلم نیاندازید. مراقب سلامتی خود باشید و از جالب ترین سفر زندگی خود لذت ببرید. منبع: Travel Viviمنبع: کجارو
انتشار: 10 آبان 1403
بروزرسانی: 10 آبان 1403
گردآورنده: tour-france.ir
شناسه مطلب: 1878
به "سفری خوشمزه به جمهوری دومینیکن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سفری خوشمزه به جمهوری دومینیکن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید