طرز تهیه پیراشکی به 30 روش در خانه برای همه سلیقه ها
به گزارش تور فرانسه، پیراشکی یا همان دونات از شیرینی های خاطره انگیزی محسوب می شود که کوچگ و بزرگ به آن علاقه دارند و دستورهای متفاوتی از پیراشکی در دنیای شیرینی پزی وجود دارد که به راحتی برای همه سلیقه ها در خانه می توان آن را درست کرد. پیراشکی یا همان دونات را می توانید به شکل های لقمه ای، پفکی، شکری یا کرم دار با خمیرمایه یا بدون آن درست کنید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید پیراشکی تنها یک میان وعده شیرین نیست چراکه با کمی تغییر در مواد میانی می توانید آن را به عنوان غذا هم سرو کنید. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی به 30 روش متفاوت آورده شده است تا در خانه آن را به صورت حرفه ای برای هر سلیقه ای درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی
- شیر گرم شده یک فنجان
- مخمر خشک دو و یک چهارم قاشق چای خوری
- شکر یک سوم فنجان
- تخم مرغ بزرگ دو عدد
- کره بدون نمک شش قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چای خوری
- جوزهندی یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک یک دوم قاشق چای خوری
- آرد همه منظوره چهار فنجان
- روغن سرخ کردنی به اندازه لازم
مواد لازم برای لعاب شکری
- شکر دو فنجان
- خامه غلیظ یک سوم فنجان
- وانیل یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی
1. خمیر را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه پیراشکی باید شیر گرم شده را به همراه مایه خمیر و یک قاشق غذاخوری شکر داخل یک کاسه بزرگ بریزید. مواد را با هم زن یا یک قاشق چوبی بزرگ تا جایی هم بزنید که خوب مخلوط شوند. روی ظرف را با یک حوله تمیز بپوشانید تا روی مواد حباب هایی نمایان شود. به جای مانده شکر را به همراه تخم مرغ ها، کره، وانیل، جوزهندی، نمک و دو فنجان آرد داخل کاسه بریزید. تمامی مواد داخل کاسه را حدود یک تا دو دقیقه با سرعت کم هم بزنید. کناره های کاسه را حتما گرفته و داخل کاسه بریزید. حال به جای مانده آرد را هم داخل کاسه بریزید و مجدد برای 2 دقیقه با سرعت میانه مواد را هم بزنید تا خمیر داخل کاسه جمع شود. در نهایت خمیرتان باید کمی چسبنده باشد.
نکته: در صورت نیاز یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید تا خمیر از کناره های کاسه جدا شود.
2. خمیر را ورز دهید
در دومین مرحله از طرز تهیه پیراشکی باید روی سطح کارتان کمی آرد بپاشید. خمیر را روی آن بگذارید. خمیر پیراشکی را برای هفت دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید. در صورت زیادی چسبناک بودن خمیر حتما حین ورز دادن، یک قاشق غذاخوری آرد روی خمیر یا سطح کارتان بپاشید. در انتها خمیر داخل کاسه باید نرم و چسبنده باشد. یک کاسه بزرگ را با کمی روغن چرب کنید. خمیر را داخل کاسه بگذارید. آن را کامل در کاسه بچرخانید تا کل سطح خمیر چرب شود. در آخر روی خمیر را برای 2 ساعت پوشانده و در دمای محیط قرار دهید تا در اصطلاح ور بیاید.
نکته 1: آرد زیادی اضافه نکنید چراکه خمیر خشک خواهد شد.
نکته 2: خمیر را می توانید داخل کاسه هم زن هم برای هفت دقیقه بزنید تا ورز داده شود.
3. پیراشکی ها را قالب بزنید
در سومین مرحله از طرز تهیه پیراشکی باید با دستان تان یک ضربه به خمیر ورآمده بزنید تا هوای آن آزاد شود. مجدد کمی آرد روی سطح کارتان بپاشید. خمیر را از کاسه خارج کرده و روی آن بگذارید. خمیر را با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید. حال با کمک کاتر گرد یا هر قالب گرد دیگری، خمیر را قالب بزنید. اضافه های خمیر را می توانید جمع کرده و مجدد قالب بزنید. در نهایت روی خمیرهای قالب زده را برای 30 دقیقه بپوشانید تا خوب استراحت کنند.
نکته: از یک قالب گرد یا ماسوره کوچک برای سوراخ کردن وسط خمیرها هم می توانید استفاده کنید.
4. پیراشکی ها را سرخ کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه پیراشکی نوبت به سرخ کردن آن ها می رسد. پس یک تابه بزرگ انتخاب کنید و به اندازه کافی داخل آن روغن بریزید. تابه را روی حرارت میانه بگذارید تا خوب داغ شود. با توجه به عمق تابه دو تا سه دونات داخل روغن بیاندازید. هر طرف را برای یک دقیقه تفت دهید تا کامل پخته و طلایی شود. در آخر دونات های سرخ شده را روی توری سیمی خنک کننده یا آبکش بگذارید تا روغن های اضافه شان گرفته شود. تا زمانی که دونات ها از حرارت بیفتند به سراغ تهیه لعاب آن بروید. شما با خواندن دستور تهیه کرم شیرینی دانمارکی با نشاسته می توانید پیراشکی های خوشمزه تان را با آن پر کنید.
طرز تهیه لعاب
لعاب را درست کنید
در طرز تهیه لعاب پیراشکی باید همه مواد گفته شده را داخل یک کاسه بریزید. مواد را با هم زن برای دقایقی بزنید تا آماده شود. دونات ها را یکی یکی داخل لعاب بزنید تا کامل به آن آغشته شوند. مجدد دونات ها را رو توری سیمی بگذارید تا لعاب اضافه شان بریزد.
انواع پیراشکی به عنوان میان وعده
پیراشکی چه به عنوان میان وعده مصرف شود و چه به عنوان وعده غذایی معمولا در تهیه خمیر پیراشکی مشترک هستند چراکه هم می توان خمیر را در منزل و هم به صورت آماده خرید. مواد میانی مهم ترین تفاوت آن هاست که در ادامه به انواع طرز تهیه پیراشکی اشاره خواهیم کرد.
پیراشکی کرم دار با پیمانه
پیراشکی یک شیرینی نوستالژیک محسوب می شود که قطعا یک بار طعم آن را در کوچه پس کوچه های شهرتان چشیده اید. شاید برایتان پیش آمده است که هربار با دیدن این شیرینی های شکری، کاکائویی یا کرم دار پشت ویترین مغازه ها برای تهیه آن وسوسه شوید. اگر نمی دانید که مواد لازم را چگونه و با چه استانداردی اندازه بگیرید، می توانید طرز تهیه پیراشکی کرم دار با پیمانه لیوان را بخوانید تا آن را به سبک بازاری برای خود درست کنید.
پیراشکی کرم دار بدون خمیرمایه
تهیه پیراشکی همیشه با خمیرمایه وابسته نیست چراکه می توان آن را با روش های دیگری هم درست کرد. این دسر خوشمزه و خانگی با آن ظاهر مجذوب کننده و دل فریب در میهمانی ها دل از کوچک و بزرگ می برند. پس می توان گفت که کمتر کسی به آن نه می گوید. اگر به فکر تهیه آن به روش متفاوتی هستید، می توانید طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیرمایه را امتحان کنید که از لحاظ پف، عطر و طعم دست کم از دیگر پیراشکی و دونات ها ندارد. از سویی دیگر با خواندن دستور تهیه خمیر پیراشکی فوری می توانید در زمان خود هم صرفه جویی کنید.
پیراشکی لقمه ای
پیراشکی از خوراکی های مورد علاقه بچه ها است به ویژه اگر آن را با ظاهری متفاوت درست کنید. ظاهر پیراشکی معمولا گرد و پفکی است اما شما برای بچه ها تان می توانید خلاقیت به خرج دهید و آن را به شکل توپک های گرد کوچک یا در اصطلاح لقمه ای درست کنید. با توجه به کاربردی و ساده بودن این میان وعده، طرز تهیه پیراشکی لقمه ای بازاری را خوانده و برای بچه ها تان درست کنید.
پیراشکی دونات بازاری
پیراشکی دونات اصطلاحی است که شاید این روزها زیاد آن را شنیده باشید و نتوانید تفاوتی برای آن قائل شوید. اگر بخواهید تفاوتی قائل شوید باید بدانید پیراشکی را با خمیر پیراشکی و موادی مانند مرغ، سیب زمینی یا گوشت درست می کنند در حالی که دونات را به روشی متفاوت و با کرم پیراشکی یا شکر تهیه و سرو می کنند. از آن جا که این اصطلاح بسیار رایج است، پس شما هم با خواندن طرز تهیه پیراشکی دونات بازاری می توانید آن را برای میهمانی هایتان درست کنید.
پیراشکی شکری
طعم پیراشکی تنها کاکائویی یا کرم دار نیست چراکه می توانید آن را با طعم متفاوت دیگری هم درست کنید. اگر برای میهمانی هایتان در پی دستوری هستید که آن را در منزل و در سه سوت درست کنید، می توانید طرز تهیه پیراشکی شکری را بخوانید تا در کنار دیگر مخلفات پذیرایی آن را سرو کنید.
پیراشکی کرم دار خانگی
افراد گاهی به دلیل حساسیت هایی که به کیفیت و طعم شیرینی دارند ترجیح شان به تهیه آن در منزل است. پیراشکی هم یکی از آن شیرینی ها است که می توان به سادگی آن را درست کرد. شاید نگران تهیه کرم آن باشید که با خواندن طرز تهیه کرم پیراشکی از پس آن برخواهید آمد. پیشنهاد ما خواندن طرز تهیه پیراشکی کرم دار یا دستور تهیه پیراشکی کرم دار خانگی خوشمزه است که دستور تهیه خمیر را هم همان جا برایتان توضیح داده ایم.
پیراشکی پفکی
پیراشکی همیشه یادآور خاطرات کودکی مان است که با دیدن شکل و شمایل رنگی اش، دلمان برای خوردن آن غنج می رود. شاید گمان کنید دستور تهیه آن سخت و زمان بر است اما با خواندن طرز تهیه پیراشکی پفکی متوجه راحتی آن خواهید شد. اگر پیراشکی یا دونات را در خانه با فر یا روغن سالم تهیه کنید یکی از خوشمزه ترین عصرانه ها به شمار میرود.
پیراشکی بازاری
این روزها نام پیراشکی، یادآور غذاهای خمیری است که در کوچه پس کوچه های بازار در روغن فراوان غوطه ور هستند. گاهی روغن فراوان برای بیشتر افراد خوشایند نیست و بیشتر افراد در پی دستوری هستند که عطر، طعم و پف آن همانند پیراشکی های بازاری باشد. پس طرز تهیه پیراشکی بازاری برای شما بهترین دستور می تواند باشد تا با خیال راحت آن را درست کرده و از میهمان هایتان پذیرایی کنید.
پیراشکی بدون گلوتن
گلوتن ترکیب پروتئینی است که در گندم، جو، برخی از غلات و غذاهای خوشمزه وجود دارد که بدن برخی از افراد به آن واکنش نشان می دهد. این واکنش منجر به بیماری های گوارشی، سلیاک و آلرژی می شود. افرادی که با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند مجبور به حذف کیک، شیرینی، نان، ماکارونی یا پیتزا هستند. پس بهترین راه چاره برای آن ها رژیم بدون گلوتن است. شاید گمان کنید بدون گلوتن، مزه شیرینی ها تغییر خواهد اما با خواندن طرز تهیه پیراشکی بدون گلوتن متوجه خواهید شد این چنین نیست. پس آن را درست کرده و به دوستان سلیاکی خود هم پیشنهاد دهید.
دونات برای چهار نفر
دونات یا پیراشکی، شیرینی خوش رنگ و لعابی است که در میهمانی و جشن ها معمولا کسی به آن نه نمی گوید. آرد، شکر، کره و آب از مواد اصلی این شیرینی خوشمزه به شمار میرود که در هر منزلی پیدا می شود و حتی می توان آن را بدون شیر و مخمر هم درست کرد. اگر در دستور تهیه این شیرینی مبتدی هستید، می توانید طرز تهیه دونات برای چهار نفر را امتحان کنید تا آن را با دستوری ساده و سریع در تعداد کم درست کنید.
دونات بدون فر
این روزها در دنیای شیرینی پزی نبود فر نباید شما را از پخت کیک و شیرینی منصرف کند. پیراشکی یا دونات یکی از همان شیرینی ها است که بدون فر هم می توان آن را پخت بدون آن که از تردی و پف آن کم شود. اگر می خواهید چگونگی آن را بدانید باید مطلب طرز تهیه دونات بدون فر را بخوانید که به چهار روش ساده برایتان توضیح داده است. در این مطلب با تمام فوت وفن های پخت دونات آشنا خواهید شد.
دونات خانگی با آب
طرز تهیه پیراشکی یا همان دونات در دنیای شیرینی پزی یک دستور خانگی محسوب می شود که فرد مبتدی هم می تواند آن را با فر و بدون فر درست کند. احتمالا دستورهای متفاوتی از دونات با شیر و ماست خوانده اید اما باید بدانید که این شیرینی خانگی را حتی با آب هم می توانید درست کنید. اگر شما هم از علاقه مندان به دونات هستید اما به مواد لبنیاتی حساسیت دارید نگران نباشید چراکه با خواندن طرز تهیه دونات خانگی با آب، آن را با همان پف و تردی درست خواهید کرد.
دونات در فر
دونات یا همان پیراشکی یک شیرینی خاص کلاسیک به شمار میرود که با آن تزئین های جورواجور و عطر فوق العاده شان دل هر رهگذری را در کوچه و خیابان می برد. دستورهای متفاوتی از دونات را می توان در دنیای شیرینی پزی دید که با فر یا بدون فر تهیه می شود. اگر شما در پی آن هستید که این شیرینی خوشمزه را با کالری کم تر درست کنید بهتر است طرز تهیه دونات در فر را بخوانید. با خواندن این دستور به راحتی می توانید آن را با قالب و بدون قالب برای خود و عزیزان تان درست کنید.
دونات شکلاتی
دونات های گرد پفکی با آن سس شکلاتی و ترافل های رنگی، یکی از شیرینی های خوشمزه دوران کودکی مان است که هنوز هم با دیدن رنگ و لعاب شان دل مان برایش می رود. اگر روزی هوس یک دونات بازاری و پفکی کردید می توانید طرز تهیه دونات شکلاتی را خوانده و درست کنید. خیال تان راحت باشد که همیشه با استقبال فراوان از سمت بچه ها و بزرگان روبه رو می شود. این شیرینی خوشمزه را می توان به راحتی با فر و بدون فر در منزل تهیه کرد.
دونات با ماست
دونات از آن دسته شیرینی هایی است که به راحتی می توانید مواد لازم آن را با چیز دیگر جایگزین کنید و نگرانی نداشته باشید. این شیرینی خوشمزه که مواد اصلی آن شیر، مایه خمیر و تخم مرغ است را می توان بدون شیر و خمیرمایه هم درست کرد. اگر می خواهید آن را بدون شیر و با دستوری متفاوت اما پفکی و بازاری درست کنید حتما طرز تهیه دونات با ماست را بخوانید.
دونات ساده خانگی
دونات یکی از شیرینی های خانگی به شمار میرود که می توان آن را فوری و بی دردسر درست کرد. این شیرینی های گرد با آن بافت پفکی معمولا بهترین گزینه برای تغذیه بچه ها در ایام تحصیل یا جشن تولد آن ها به شمار میرود پس اگر در پی دستوری بی دردسر می شد باید طرز تهیه دونات ساده، خانگی، فوری و خوشمزه را بخوانید.
دونات خانگی با شیر
طرز تهیه پیراشکی یا همان دونات بسیار متنوع است چراکه می توان آن را نه تنها با مواد مختلف بلکه به روش های متنوعی هم درست کرد. از آن جا که این شیرینی خوشمزه همیشه یادآور خاطرات خوش کودکی مان است احتمالا شما هم در پی دستوری راحت بوده اید که آن را در منزل بی دردسر درست کنید. پیشنهاد ما طرز تهیه دونات خانگی با شیر است که می توانید آن را بدون فر و با فر درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
دونات بدون خمیرمایه
دونات با بافت نرم و پفکی یک شیرینی کلاسیک به شمار میرود که در بین افراد بسیار محبوب است. این شیرینی خوشمزه با آن ظاهر گرد و مجذوب کننده یکی از بهترین گزینه ها برای پذیرایی در جشن ها به شمار میرود. شاید گمان کنید که تهیه آن سخت و زمان براست اما با خواندن طرز تهیه دونات بدون خمیرمایه متوجه خواهید شد که به راحتی می توانید آن را شکل داده و سرخ کنید.
دونات کدو حلوایی
فصل پاییز همیشه بهترین فصل برای خوردن دسر، کیک و نوشیدنی گرم پاییزی است. در این میان کدو حلوایی همیشه حرفی برای گفتن دارد و طعم کیک و شیرینی ها را خوشمزه تر می کند. دونات یکی از شیرینی های خوشمزه است که با طعم های متنوع به خوبی توانسته در دل افراد جا باز کرده است. حال فصل پاییز بهترین بهانه است که آن را با پوره کدو حلوایی درست کنید. از آن جا که این دسر خوشمزه را باید در فر باید درست کنید پس خیالتان راحت باشد که نه تنها کالری کم تری دارد بلکه سالم تر هم است. پس طرز تهیه دونات کدو حلوایی را بخوانید.
کیک دونات مربایی
تا حالا شده برای یک روز تعطیل هوس یک صبحانه مفصل بکنید اما ندانید که چه درست کنید. اگر بین انتخاب کیک یا دونات بمانید بهترین پاسخ برای شما تهیه کیک دونات مربایی خاص و خوشمزه است که در ظاهر شبیه دونات است اما بافت کیک و طعم مربا را دارد. این بهترین گزینه برای صبحانه تان می تواند باشد تا در کنار یک نوشیدنی گرم مانند چای یا قهوه میل کنید.
انواع پیراشکی برای وعده غذایی
اگر به فکر تهیه پیراشکی برای وعده غذایی تان هستید بهتر است با انواع طرز تهیه پیراشکی در مطلب زیر آشنا شوید تا با توجه به ذائقه و نوع مراسم تان یکی از آن ها را درست کنید. طرز تهیه خمیر پیراشکی با خمیر مایه را بخوانید تا به راحتی از پس تهیه خمیر آن بربیایید.
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
این روزها معمولا از پیراشکی به عنوان یک غذای فست فودی یاد می شود که با توجه به ذائقه هر فرد می توان آن را با مواد مختلف پر کرد. یکی از انواع طرز تهیه پیراشکی، پیراشکی سیب زمینی است که افراد به ویژه بچه ها بسیار به آن علاقه مند هستند. از آن جا که این غذای فست فودی دستور تهیه ای ساده دارد به راحتی می توانید آن را به روش های مختلف درست کنید. پس برای تهیه آن، طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی با فر را بخوانید تا در خانه برای عزیزان تان درست کنید. در صورت نداشتن فر، دستور تهیه بدون فر هم برایتان توضیح داده شده است.
طرز تهیه پیتزا پیراشکی بازاری
شاید با شنیدن عنوان پیتزا پیراشکی بسیار تعجب کنید اما باید بدانید این پیراشکی مناسب پذیرایی در هر جشن و مراسمی به ویژه تولد بچه ها تان است. از آن جا که بچه ها عاشق پیتزا هستند شما با خواندن طرز تهیه پیتزا پیراشکی بازاری در خانه می توانید آن را درست کرده و آن ها را خرسند کنید. مواد لازم این پیراشکی چیزی نیست که برای بچه ها تان مضر باشد پس با خیال راحت درست کنید.
طرز تهیه پیراشکی مرغ
پیراشکی را چه به عنوان میان وعده درست کنید و چه به عنوان وعده غذایی، طرز تهیه خمیر آن یکسان است تنها باید مواد میانی آن را با توجه به ذائقه تان پر کنید. اگر تهیه این غذا برایتان سخت است، پیشنهاد ما خواندن طرز تهیه پیراشکی مرغ خوشمزه است که دیگر کسی به آن نه نمی گوید چراکه مناسب هر ذائقه و سلیقه ای است. این دستور مرحله به مرحله برایتان توضیح داده که آن را چگونه پیش ببرید.
طرز تهیه پیراشکی سوسیس بازاری
این روزها علاقه افراد به مصرف سوسیس و کالباس بسیار شده است اما غیر از چند دستور مختلف نمی دانند آن را چگونه مصرف کنند. پیراشکی یکی از آن دستورها است که با دادن تنوع در مواد میانی می توانید آن را برای وعده غذایی تان درست کنید. طرز تهیه پیراشکی بسیار فرق دارد اما برای داشتن پیراشکی بازاری خوشمزه در خانه حتما طرز تهیه پیراشکی سوسیس را بخوانید تا بتوانید به سادگی آن را برای خود و عزیزان تان درست کنید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ
پیراشکی گوشت یکی از انواع پیراشکی ها است که به دلیل خوشمزگی بسیار می توان آن را هم به عنوان یک وعده غذایی و هم پیش غذا در بسکمک از میهمانی ها و دورهمی ها سرو کرد. اگر به مواد میانی این پیراشکی قارچ هم اضافه کنید، یک غذای لذیذ خواهید داشت که خستگی تهیه آن را از تن تان بیرون خواهد کرد. پس طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ را حتما بخوانید.
طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی
همیشه تهیه یک شام سبک برای افراد یک چالش به شمار میرود. آن ها در پی یک دستور ساده هستند تا با کم هزینه ترین مواد اولیه بتوانند آن را درست کنند. استفاده از خمیر فوری نانوایی معمولا کار را برایتان آسان می کند تا بتوانید یک فینگرفود خوشمزه درست کنید. پیراشکی معمولا اولین گزینه ای است که به فکر می رسد اما اگر فرصت تهیه خمیر آن را ندارید، می توانید طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی را بخوانید تا راحت باشید.
طرز تهیه پیراشکی عربی
ریشه این غذای بین المللی را باید در کشور روسیه جست که به دیگر کشورها راه پیدا کرده است. هر کشوری دستور تهیه آن را کمی تغییر داده است تا با ذائقه مردمان خود جور درآید. مردمان عرب هم با تغییر این دستور، آن را به عنوان یک غذای لذیذ و خوشمزه به همگان معرفی کرده اند. شما هم اگر در پی یک دستور خاص برای پذیرایی از میهمان هایتان هستید حتما طرز تهیه پیراشکی عربی را خوانده و آن را درست کنید. تنها به خاطر داشته باشید که همانند دیگر پیراشکی ها از مواد میانی مختلفی می توانید استفاده کنید و تنها به گوشت و سیب زمینی بسنده نکنید.
طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی یا امپانادا
امپانادا یک لغت اسپانیایی است که به غذاهای سرخ شده داخل نان یا خمیر اشاره دارد. پس می توان آن را یکی از انواع پیراشکی ها به حساب آورد که مواد داخل خمیر به شکل هلال ماه در می آیند و در نهایت پخته یا سرخ می شوند. شما اگر می خواهید برای میهمانی هایتان یک غذای بین المللی و لذیذ درست کنید از طرز تهیه امپانادا پیراشکی اسپانیایی غافل نشوید.
طرز تهیه پیراشکی پیتزایی
یکی از راه های علاقه مند کردن بچه ها به غذا، پخت انواع غذاهای خوشمزه است. یکی از این غذاهای خوشمزه که با دستور تهیه خمیر پیراشکی فوری می توانید برایشان درست کنید، پیتزا است. پس طرز تهیه پیراشکی گوشت پیتزایی را بخوانید تا با تهیه آن نه تنها بچه ها تان بلکه دیگر اعضای خانواده را هم خرسند کنید.
طرز تهیه پیراشکی اسفناج
در معرفی انواع پیراشکی ها می توان به طرز تهیه پیراشکی اسفناج اشاره کرد که مناسب همه سلیقه ها و رژیم های غذایی است چراکه علاوه بر اسفناج از گوشت چرخ کرده یا مرغ هم می توانید استفاده کنید. اگر این غذا را در فر درست کنید قطعا کالری کم تری هم خواهد داشت. عطر و طعم این پیراشکی ساده در نهایت خستگی از تن تان بیرون می برد.
نکات تکمیلی طرز تهیه پیراشکی
پیراشکی از آن دسته خوراکی هایی است که حتی با فکر کردن به آن هم، هوش از سر آدم می پرد پس چه بهتر که دستور تهیه آن را بدانید تا به به راحتی بتوانید در منزل برای خود و عزیزان تان درست کنید. نکات تکمیلی در رابطه با این دستور در ادامه برایتان خواهیم گفت که به شما در تهیه این دستور کمک خواهد کرد.
فوت و فن سرخ کردن پیراشکی ها
پیراشکی را با هر دستوری که درست کنید به هنگام سرخ کردن شان باید دقت داشته باشید که روغن داغ منجر به سوختگی روی پیراشکی ها و خام ماندن آن ها خواهد شد. از سویی دیگر اگر روغن داغ نباشد پیراشکی ها خیلی چرب خواهند شد.
راه های باز کردن خمیر پیراشکی
در انواع طرز تهیه ویراشکی برای باز کردن خمیر یکی از دو راه زیر را امتحان کنید:
- خمیر را پهن کنید و دو سر وردنه را روی آن به سمت جلو و عقب بچرخانید، سپس آن را 90 درجه بچرخانید. این عمل را تکرار کنید تا خمیر به قطر سه سانتی متر برسد.
- در این روش از دست راست برای باز کردن خمیر و از دست چپ برای چرخاندن خمیر استفاده می کنید. به این موضوع دقت داشته باشید که وردنه ای که در دست راست تان قرار گرفته است، هرگز نباید از سطح خمیر بلند شود.
نگه داری طولانی مدت دونات
پیراشکی یا دونات ها را بعد از خنک شدن در یک ظرف دربسته بگذارید تا بتوانید آن ها را برای سه روز در یخچال یا دمای اتاق نگه داری کنید. برای نگه داری طولانی مدت نیاز است که آن ها را در یک پلاستیک زیپ دار بگذارید و سپس داخل فریزر قرار دهید. لعاب شکلاتی روی پیراشکی ها نریزید. برای آب کردن یخ پیراشکی ها، آن ها را از شب قبل در یخچال بگذارید سپس برای 2 دقیقه در مایکروویو گرم کنید. در انتها روی آن ها لعاب شکلاتی بریزید.
دیگر روش های تهیه کرم پیراشکی
کرم پیراشکی با دستورهای مختلف و طعم های متفاوتی آماده می شود. رایج ترین آن کرم زردرنگ یا همان کاسترد است که توضیح آن را در بالا گفته ایم. با این حال در ادامه به چند طعم اشاره خواهیم کرد که با توجه به ذائقه تان یکی از آن ها را می توانید انتخاب کنید:
- کرم توت فرنگی که با استفاده از یک فنجان خامه قنادی، یک دوم فنجان پوره توت فرنگی و یک چهارم عصاره توت فرنگی تهیه می شود.
- کرم تمشک که با یک فنجان خامه قنادی و یک دوم فنجان پوره تمشک یا عصاره آن آماده می شود.
- پنیر خامه ای که از کرم های خوشمزه به شمار میرود را می توانید با یک فنجان خامه قنادی و یک دوم فنجان پنیر خامه ای آماده اش کنید. از پنیر ماسکارپونه هم برای این کرم می توانید استفاده کنید.
- خامه شکلاتی که بارها طعم آن را چشیده اید، آن را به راحتی با یک فنجان خامه قنادی و 100 گرم شکلات تلخ آماده کنید.