آنالیز اثر تخم مرغ بر سلامت

به گزارش تور فرانسه، تخم مرغ جزو مواد اصلی بسیاری از غذاها است. چون تخم مرغ به خاطر کلسترول بالایی که دارد در سرخط اخبار مربوط به کاهش وزن قرارگرفته است، به همین علت بسیاری از سایر مواد مغذی آن غافل هستند. علت اصلی بحث و جدل درباره این موضوع است که آیا کلسترول موجود در تخم مرغ به همان بدی است که در ابتدا تصور می شد؟

آنالیز اثر تخم مرغ بر سلامت

اثرات تخم مرغ بر روی سلامت

تخم مرغ یک خوراکی مقرون به صرفه قیمت با فواید فراروان است که البته دکتر ها ممکن است آنرا برای شما منع نموده باشند.

زرده تخم مرغ حاوی مواد مغذی لوتئین و زکسانتین است که خطر ابتلا به بیماری های چشم مانند زوال شبکیه و آب مروارید را از بین می برد.

دانشکده تحقیقات پزشکی هاروارد تایید می نماید که مصرف یک عدد تخم مرغ در روز خطر ابتلا به بیماری قلبی را در افراد سالم افزایش نمی دهد.

تخم مرغ که به عنوان یک منبع پروتئین معروف است، به علت زرده تخم مرغ که شامل حدود 186 میلی گرم کلسترول می باشد بد نام شده است، چون این مقدار کلسترول بیشتر از نیمی از مقدار مصرف روزانه توصیه شده از انجمن قلب امریکاست.

نگرانی در خصوص کلسترول و تاثیر آن بر قلب، بسیاری از مردم را وادار نموده است تنها از سفیده تخم مرغ استفاده نمایند و یا تخم مرغ را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف نمایند.

اما چیز های زیادی در خصوص تخم مرغ وجود دارد که ممکن از آن ها اطلاعی نداشته باشید. تخم مرغ حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروریست و برای سلامتی مغز و قلب مفید می باشد و تامین نماینده یک منبع ضروری از پروتئین است.

جیمز اندربرگ یک متخصص قلب و عروق در مرکز پزشکی دانشگاه نیویورک در شهر نیویورک می گوید: اگر در خصوص در دسترس بودن و هزینه پایین تخم مرغ و همه مواد مفید موجود در آن فکر کنید، تخم مرغ واقعا چیز بسیار خوبی است.

ما یک راهنمای مفید برایتان داریم که حقیقت را در خصوص تخم مرغ افشا می نماید تا شما بتوانید بیشترین اطلاعات ممکن را در خصوص این ماده غذایی مغذی و خوشمزه بدست آورید.

تخم مرغ مقدار کلسترول را افزایش نمی دهد

تخم مرغ حاوی مقدار زیادی کلسترول است. با این حال، برای بیشتر مردم، تنها مقدار کمی از آن کلسترول وارد جریان خون می گردد.

به گفته انجمن قلب آمریکا، چربی های اشباع شده در رژیم غذایی یک فرد دارای تاثیر بیشتری بر افزایش سطح کلسترول خون از کلسترول موجود در مواد غذایی است. یک عدد تخم مرغ بزرگ تنها حاوی 1.6 گرم چربی اشباع شده می باشد.

این را با یک قاشق غذاخوری کره، که حاوی 7 گرم چربی اشباع شده است مقایسه کنید.

تخم مرغ یکی از برترین انواع پروتئین است زیرا با مصرف آن می توانید از کربوهیدرات اجتناب کنید.

کاترین تالماج ، یک متخصص تغذیه و نویسنده کتاب رژیم غذایی ساده ، می گوید: مهم است مردم درک نمایند که عامل اصلی معین نماینده کلسترول بد، چربی اشباع شده است، نه کلسترول.

مردم از کلسترول در مواد غذایی می ترسند بنابرین مصرف تخم مرغ را قطع می نمایند اما مقدار زیادی از چربی های اشباع شده در کره و پنیر استفاده می نمایند و کلسترول آن ها بالا باقی می ماند.

تخم مرغ سرشار از مواد مغذیست

دکتر اندربرگ می گوید: تخم مرغ احتمالا یکی از برترین انواع پروتئین است به علت این که شما آن را بدون کربوهیدرات دریافت می کنید. در کنار فراهم کردن 56 گرم پروتئین، تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین های B، اسید فولیک و آهن است.

زرده تخم مرغ بعلاوه حاوی مواد مغذی لوتئین است که با توجه به مطالعه ای در مجله گردش خون، می تواند از بدن در برابر پیشرفت بیماری های قلبی محافظت کند.

کلسترول بالا در زرده تخم مرغ می تواند مردم را بترساند. اما این مرکز زرد رنگ خامه ای سرشار از مواد مغذی است که با خصوصیات منفی آن مقابله می نماید.

تالماج می گوید: زرده شامل نزدیک به نیمی از پروتئین موجود در تخم مرغ و یکی از معدود منابع طبیعی ویتامین D می باشد که به استحکام استخوان ها و دندان ها و جذب کلسیم یاری می نماید.

با توجه به یک مطالعه در خصوص زنان باردار در مجله FASEB تعیین شد که کولین که یک ماده مغذی ضروری موجود در زرده تخم مرغ است که خطر نقص در لوله عصبی جنین مانند اسپینا بیفیدا را کاهش می دهد.

آیا به دیابت یا بیماری قلبی مبتلا هستید؟ احتیاط کنید

آنالیز مطالعات صورت گرفته در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داده است که مصرف تخم مرغ با بیماری های قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت در ارتباط است، ولی برای عموم این طور نیست.

دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد پیشنهاد می نماید افرادی که به بیماری های قلبی مبتلا هستند باید مصرف تخم مرغ خود را محدود نمایند و برنامه غذیی آنها به طور کلی شامل مصرف بیش از سه زرده در هفته نباشد.

اندربرگ پیشنهاد می نماید به جای این که به طور کل مصرف تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف کنید به خواص درمانی آن توجه کنید. او می گوید: اگر مبتلا به دیابت هستید و می خواهید تخم مرغ بخورید آن را بدون نان و گوشت مصرف کنید، از کربوهیدرات اجتناب کنید و تخم مرغ را بسیار کم مصرف کنید.

چگونه تخم مرغ را با سایر غذا ها همراه کنیم

این خیلی مهم است که همراه تخم مرغ چه غذا هایی باشد پس به غذا های جانبی که انتخاب می کنید توجه کنید.

تالماج میگوید: مردم تخم مرغ را در کنار غذاهایی که سرشار از چربی های اشباع شده هستند، مانند گوشت، سوسیس و یا نان تست کره ای مصرف می نمایند، این الگو های غذایی سطح کلسترول را بالا می برند و خوردن تخم مرغ از آنچه در واقع است بدتر به نظر می رسد.

اندربرگ توصیه می نماید تخم مرغ را با غذ اهای سالم مانند گوجه فرنگی و آووکادو، جوی پرک، و یا یک تکه نان تست غلات مصرف کنید.

او می گوید: این باعث می گردد مصرف آن با غذاهای دیگر کمتر مضر باشد. او توصیه می نماید: برای حذف روغن ناسالم و کره، تخم مرغ را به جای سرخ کردن، آب پز کنید یا بجوشانید.

منبع: سایت مجله سلامت

منبع: راسخون
انتشار: 21 آبان 1400 بروزرسانی: 21 آبان 1400 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 1388

به "آنالیز اثر تخم مرغ بر سلامت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز اثر تخم مرغ بر سلامت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید