ثبت نام بیش از 14 هزار کارجو در کاریابی های قزوین

به گزارش تور فرانسه، معاون اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تا به امروز 14 هزار و 785 کارجو در کاریابی های استان ثبت نام کردند که از این تعداد 4 هزار و 188 جوینده کار زن و 10 هزار و 597 نفر مرد بوده اند.

ثبت نام بیش از 14 هزار کارجو در کاریابی های قزوین

به گزارش خبرنگاران آنلاین به نقل از ایرنا، ناصر شفیع آبادی، معاون اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین جمعه 16 اسفند در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هم اینک 14 کاریابی در سطح استان مشغول فعالیت هستند که از این تعداد 2 کاریابی در تاکستان، 2 مورد در بویین زهرا، چهار کاریابی در البرز، چهار مورد در قزوین و 2 کاریابی در آبیک مستقر هستند.

وی با تشریح وظایف کاریابی ها، افزود: ثبت نام جویندگان کار، برقراری ارتباط با کارفرما برای اخذ فرصت های شغلی، معرفی کارجو به کارفرما و جمع آوری اطلاعات برای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مهمترین وظایف این کاریابی ها است.

شفیع آبادی گفت: صدور مجوز جدید تاسیس کاریابی به دلیل اشباع شدن ظرفیت استان وجود ندارد، طبق قانون باید برای هر 30 هزار نفر جمعیت فعال، مجوز یک دفتر کاریابی صادر شود اما با این وجود اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با در نظر دریافت ظرفیت شهرک های صنعتی استان 2 مجوز جدید کاریابی را در استان صادر کرده است.

وی افزود: یک اقدام بسیار خوب دیگر در این زمینه، اینترنتی کردن فرایند صدور مجوز کاریابی ها و مراکز مشاوره کارآفرینی در پنجره واحد سرمایه گذاری بود تا دیگر نیازی به مراجعه متقاضیان به اداره وجود نداشته باشد و به درخواست آنها به صورت برخط در کوتاه ترین زمان پاسخ داده شود.

دستگاه های اجرایی استان قزوین در سال جاری ایجاد 18 هزار فرصت شغلی را تعهد کرده اند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 4 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 334

به "ثبت نام بیش از 14 هزار کارجو در کاریابی های قزوین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت نام بیش از 14 هزار کارجو در کاریابی های قزوین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید