طرز تهیه اسنک کالباس بدون ساندویچ ساز

به گزارش تور فرانسه، اسنک کالباس چه بصورت سرد و چه گرم یکی از فست فود های پرطرفدار است. شما می توانید اسنک کالباس را با ساندویچ ساز یا بدون ساندویچ ساز با پنیر، قارچ و ... به راحتی در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه اسنک کالباس بدون ساندویچ ساز

خبرنگاران | سرویس آشپزی - نان تست یا نان باگت فرقی نمی کند، تنها کافیست چند برش کالباس و مقداری پنیر را بین دو تکه نان قرار دهید و خوشمزه ترین اسنک کالباس را نوش جان کنید. هزاران هزار روش برای درست کردن یک اسنک کالباس وجود دارد. اما، در ادامه یکی از خوشمزه ترین اسنک های کالباس به سبک رستورانی بدون احتیاج به ساندویچ ساز را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه اسنک کالباس بدون دستگاه ساندویچ ساز

مواد لازم
باگت فرانسوی یا نان تست4 عدد
کالباس بیکن گوشت و سالامی 10 ورق
گوشت مرغ یا بوقلمون500 گرم
پنیر چدار ورقه اییک بسته
سس خردلبه میزان لازم

خیار شور

250 گرم

طرز تهیه

1. ابتدا گوشت مرغ یا بوقلمون را با پاپریکا، نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه خود گریل یا سرخ نموده و به قطعات کوچک تر خرد کنید.

2. خیار شور ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.

3. باگت فرانسوی یا نان تست خود را درون تابه بدون روغن تست کنید. این کار باعث می گردد نان رطوبت سس و خیارشور را به خود جذب نکند.

4. روی نان های تست شده را با یک لایه سس خردل بپوشانید.

5. ورقه های پنیر چدار را روی نان قرار دهید. در صورت تمایل می توانید اسنک کالباس با پنیر گودا تهیه کنید.

6. پنیر را با یک لایه خیار شور ورقه ای بپوشانید.

7. اکنون زمان آن رسیده است که یک لایه گوشت مرغ یا بوقلمون گریل یا رست شده و یک لایه کالباس بیکن گوشت و سالامی روی آن بچینید. با افزودن قارچ می توانید اسنک کالباس و قارچ مورد علاقه تان را تهیه کنید.

نکته: به جای بیکن و سالامی می توانید کالباس مورد علاقه خود را جایگزین کنید.

8. در نهایت داخل ساندویچ ساز پرس کنید. در صورت عدم دسترسی به ساندویچ ساز، اسنک کالباس خود را درون تابه قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا لایه های ساندویچ اسنک به یکدیگر بچسبند.

نحوه سرو اسنک کالباس و پنیر

برای سهولت سرو و پرزنت بهتر، اسنک کالباس را برش بزنید و به همراه سس مورد علاقه خود سرو کنید.

شما همچنین می توانید اسنک کالباس را به صورت سرد نیز سرو کنید.

و یا در صورتی که از دستگاه ساندویچ ساز استفاده می کنید، می توانید مواد میانی اسنک کالباس را به صورت خرد و میکس شده تهیه کنید.

در صورت تمایل می توانید اسنک کالباس را در فر تهیه کنید.

و یا از اسنک کالباس تک نفره به عنوان فینگرفود بهره ببرید.

اسنک رول کالباس با نان ترتیلا یا لواش نیز یکی دیگر از گزینه های موجود برای شما خواهد بود.

حرف آخر

همانطور که مشاهده کردید، اسنک ها ساده، خوشمزه و جذاب هستند و شما می توانید طرز تهیه اسنک مرغ و اسنک قارچ و پنیر را نیز در این مطالب دنبال کنید.

لطفا اگر رسپی های ارائه شده در بخش آشپزی خبرنگاران را امتحان می کنید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

برگرفته از: seriouseats

منبع: setare.com
انتشار: 14 تیر 1400 بروزرسانی: 14 تیر 1400 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 1193

به "طرز تهیه اسنک کالباس بدون ساندویچ ساز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسنک کالباس بدون ساندویچ ساز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید