طرز تهیه بادمجان کبابی گیلانی
به گزارش تور فرانسه، مواد لازم
مواد |
بادمجان قلمی |
زردچوبه |
فلفل سیاه |
رب انار |
رب گوجه فرنگی |
سبزی شمالی چوچاق و خالواش |
گوجه فرنگی |
نمک |
پیاز رنده شده |
پودر گردو |
پوره سیر |
زمان پخت: 20 دقیقه

طرز تهیه بادمجان کباب شمالی
1.
ابتدا چند عدد بادمجان قلمی بردارید و قسمت سری بادمجان را نگه داشته و پوستش را بگیرید. بعد روی بادمجان ها نمک بریزید تا تلخی آن ها گرفته گردد.بعد از نیم ساعت بادمجان ها را شسته و خشک نموده سپس با اضافه کردن مقداری زردچوبه هر طرف آن ها را سرخ کنید.بعد مقداری پیاز را تفت دهید و پودر گردو را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن زردچوبه و فلفل سیاه و پوره سیر اضافه کنید.
2.
مقداری رب انار و رب گوجه فرنگی و سبزی شمالی(چوچاق وخالواش) که از قبل سرخ شده را به مواد اضافه نموده و سپس نمک را تنظیم کنید.اگر سبزی شمالی ندارید می توانید از جعفری و نعناع و گشنیز بهره ببرید. بادمجان ها را از وسط نصف کنید و داخل آن ها را از موادی که درست نموده اید پر کنید.در آخر مقداری آب به موادی که مانده اضافه نموده و بادمجان ها را داخل آن قرار دهید تا بپزد و چند عدد گوجه فرنگی کنار آن قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پانزده الی بیست دقیقه در حرارت میانه بجوشد و به روغن بیفتد.
طرز تهیه خورشت بادمجان و کدو خوش طعم و مجلسی
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ