طرز تهیه بلو موهیتو (موهیتو آبی) با بلوبری تازه یا شربت بلوبری

به گزارش تور فرانسه، موهیتو بلوبری که به آن بلو موهیتو یا موهیتو آبی هم می گویند یکی از نوشیدنی های خوشمزه و در عین حال، شیک و خوش آب و رنگ تابستانی است. این نسخه از برخلاف ظاهر لوکسی که دارد به آسانی تهیه می گردد. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه بلو موهیتو را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه بلو موهیتو (موهیتو آبی) با بلوبری تازه یا شربت بلوبری

مواد لازم برای تهیه موهیتو آبی

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
آب لیموترش تازه یا آبلیمو1 لیوان فرانسوی دسته دار
شربت بلوبری1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
دلستر لیمویی1 لیوان فرانسوی دسته دار
یخبه مقدار کافی
نعنای تازهچند برگ برای تزیین
آب گازدار یا سودا1 لیوان فرانسوی دسته دار

مواد لازم برای شربت بلوبری

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
آبنصف لیوان فرانسوی دسته دار
شکرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
زعفران (دم نموده غلیظ)1 قاشق چای خوری
بلوبری تازهنصف لیوان فرانسوی دسته دار

مدت زمان لازم برای آماده سازی: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه موهیتو بلوبری: 20 دقیقه

مقدار کالری در هر 100 میلی لیتر موهیتو بلوبری: حدود 164 کیلوکالری

مراحل طرز تهیه بلو موهیتو

مراحل طرز تهیه بلو موهیتو را دنبال کنید به روش کافی شاپی را دنبال کنید.

مرحله اول: شربت بلوبری را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه بلو موهیتو، ضروری است شربت غلیظ یا همان سیروپ را آماده کنید. برای این منظور، باید آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

برای خرید شکر می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: صبر کنید شربت غلیظ گردد

حالا، باید محتویات قابلمه را هم بزنید و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ گردد. در این صورت، اصطلاحا می گویند شربت قوام آمده است.

مرحله سوم: زعفران دم نموده را اضافه کنید

به محض آن که شربت به غلظت دلخواه رسید نوبت به اضافه کردن زعفران دم نموده می رسد. پس از ترکیب کردن آب و شکر قوام آمده و زعفران باید آن را از روی شعله بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا کاملا خنک گردد.

برای خرید زعفران می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: بلوبری تازه را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه موهیتو آبی، ضروری است شربت خنک را همراه با بلوبری تازه داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید. این مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله پنجم: آب لیموترش تازه را اضافه کنید

امیدواریم تا این جا مراحل طرز تهیه بلو موهیتو را بدون مشکل دنبال نموده باشید. حالا که شربت بلوبری شما آماده شده باید آب لیموترش تازه را هم به آن اضافه کنید. اگر آب لیموترش ندارید از آبلیمو بهره ببرید.

در صورت تمایل می توانید آبلیمو را به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله ششم: دلستر لیمویی را اضافه کنید

اکنون وقت آن است که دلستر لیمویی را هم به ترکیب بالا اضافه کنید و آن ها را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

برای خرید دلستر لیمویی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: سودا را اضافه کنید

پس از آماده شدن شربت و ترکیب شدن مواد اولیه، باید حداقل یک سوم حجم لیوان های سرو را با این مایع پر کنید. در نهایت سودا یا آب گازدار را همراه با چند قطعه یخ به لیوان ها اضافه کنید. توجه داشته باشید، بسته به ذائقه می توانید نسبت شربت بلوبری و سودا را تغییر دهید.

برای خرید سودا یا آب گازدار می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هشتم: لیوان ها بلو موهیتو را تزیین کنید

حالا که طرز تهیه بلو موهیتو را کاملا یاد گرفتید، پیشنهاد می کنیم این نوشیدنی لوکس را به برترین شکل ممکن تزیین کنید. برای این منظور، بسته به سلیقه می توانید از چند برگ نعنای تازه، برش های لیمو، بلوبری تازه یا حتی پوست لیمو بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه بلو موهیتو

  • در صورت امکان، توصیه می کنیم در مراحل طرز تهیه موهیتو آبی از آب لیموترش سبز بهره ببرید. این نوع لیموترش، عطر و بو و طعم بهتری دارد.
  • در صورت تمایل، می توانید مقدار کمی از قسمت سبز پوست لیموترش تازه را رنده نموده و همراه با باقی مواد داخل مخلوط کن بریزید. یادتان باشد، به پوست رنده شده لیمو ترش زست لیمو هم می گویند.
  • اگر به بلوبری تازه دسترسی نداشتید در طرز تهیه موهیتو آبی می توانید از شربت بلوبری بازاری بهره ببرید. برای خرید شربت بلوبری می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
  • مقدار شکر مصرفی برای درست کردن شربت بلوبری را بسته به ذائقه می توانید کم یا زیاد کنید.
  • در صورت تمایل و بسته به ذائقه، به جای لیموترش تازه می توانید از نارنج بهره ببرید.
  • در صورت تمایل و بسته به ذائقه می توانید زعفران دم نموده را از دستور تهیه بلو موهیتو حذف کنید.
  • در صورت تمایل، در مراحل طرز تهیه موهیتو بلوبری به جای سودا می توانید از آب خالص بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن طرز تهیه موهیتو آبی (موهیتو بلوبری)

طرز استفاده از سیروپ موهیتو سن ایچ چیست؟

طرز استفاده از سیروپ موهیتو سن ایچ برای درست کردن موهیتو هم درست مانند دیگر سیروپ ها و شربت ها بسیار ساده است. کافی است به ازای هر 100 میلی لیتر نوشیدنی، 10 میلی لیتر شربت (سیروپ) اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

آیا در هنگام تهیه موهیتو بلوبری می توانیم از ترکیب میوه های دیگر هم استفاده کنیم؟

بله. بسته ذائقه می توانید مقداری شاه توت یا توت فرنگی تازه را هم به این نوشیدنی اضافه کنید.

آیا برای درست کردن موهیتو آبی به جای آب گازدار می توانیم از آب خالص استفاده کنیم؟

بله. در صورت تمایل می توانید آب گازدار را با آب سرد جایگزین کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 22 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 22 اردیبهشت 1403 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 1837

به "طرز تهیه بلو موهیتو (موهیتو آبی) با بلوبری تازه یا شربت بلوبری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بلو موهیتو (موهیتو آبی) با بلوبری تازه یا شربت بلوبری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید