تورهای چین: طرز تهیه ته چین مرغ دو نفره با نکات کلیدی پخت!
به گزارش تور فرانسه، ته چین غذای سنتی و اصیل ایرانی است که با گوشت یا مرغ تهیه می گردد. ته چین مرغ غذای خوشمزه مناسب مهمانی ها و مناسب های رسمی می باشد که که افرادی که در آشپزی تبهر دارند با درست کردن ته چین در مجالس هنر خود را به نمایش می گذارند. ما در خبرنگاران آموزش پخت ته چین مرغ برای دو نفر را به صورت مرحله به مرحله تصویری آموزش می دهیم. در صورتی که می خواهید اندازه کمتر یا بیشتری ته چین مرغ تهیه کنید کافیست اندازه مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
با ما در خبرنگاران بلاگ همراه باشید با آموزش این ته چین زیبا و خوش طعم و عطر!
برنج | دو نیم پیمانه پلوپز |
تخم مرغ کامل | یک عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
روغن مایع | نصف پیمانه |
ماست | دو سوم پیمانه |
سینه مرغ پخته | یک عدد |
زعفران دم نموده غلیظ | به مقدار لازم |
زرشک | به مقدار لازم |
1- سینه مرغ رو با پیاز و نمک و ادویه تفت بدین تا تغییر رنگ بده و بعد آب جوش اضافه کنید و زمان بدین تا بپزه و بعد از پخت با زعفران و کمی رب و آبلیمو روی حرارت مزه دار کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی
میتونید مرغ پخته رو به همون صورت خرد کنید و داخل ته چین بهره ببرید اما من مرغی که مزه دار نشده باشه رو دوست ندارم و این کاملا سلیقه ایه و بعلاوه میتونید مرغ رو خرد کنید و مزه دار کنید و به همون صورت که جوجه کباب تابه ای درست میکنیم بپزید و برای داخل تهچین بهره ببرید.
برنج خیس شده رو داخل آب جوش بریزین و زمان بدین تا کمی نرم بشه و برنج ها رو آبکش کنید و کمی دون بردارید دانه های برنج داخل ته چین به همراه آب ماست و زعفران کاملا نرم میشن و اگه دونه های برنج رو دون برندارین ممکنه خمیر بشه، برنج آبکش شده رو کنار بذارین تا کاملا خنک بشه و موقع مخلوط کردن با مواد شفته نشه.
تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو به همراه کمی فلفل سیاه و ادویه پلویی با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و کف کنه.
2- ماست رو بهش اضافه کنید. برای تهچین بهتره از ماست ترش یا چکیده بهره ببرید.
زعفران دم نموده غلیظ رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.
اگه داخل تهچین به مقدار کافی زعفران غلیظ استفاده بشه اصلا بوی تخم مرغ نمیده و احتیاجی به اضافه کردن گلاب و هل نیست.(من اضافه نمیکنم اما سلیقه ای هست اگه دوست داشتین بهره ببرید)
3- روغن مایع رو هم به مواد اضافه و مخلوط کنید و برنج سرد شده رو داخل مایه بریزید و به ارومی مخلوط کنید و زیاد هم نزنید تا له نشه.
4- داخل قابلمه یا قالب مقدار کمی روغن (از کره هم میتونید بهره ببرید) و زعفران بریزید.
5- نصف برنج رو داخل قالب بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
مرغ مزه دار شده رو به همراه کمی زرشک(دلخواه) با کمی فاصله از دیواره ها بچینید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی
از پیاز داغ سرخ شده هم میتونید داخل مواد بهره ببرید.
6- مابقی برنج رو داخل قالب بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.
در قالب تهچین رو بذارید و روی شعله با حرارت کم(کاملا ملایم)به مدت چهل دقیقه قرار بدین تا بپزه.
7- وقتی قسمت کناری ته چین که به قالب چسبیده تغییر رنگ داد و کمی سرخ شد میتونید از روی حرارت بردارین و داخل ظرف مورد نظرتون برگردونید.
8- درصورتی که میخواین ته چین رو داخل فر بپزید قالب رو به همراه در (یا روی قالب مورد نظرتون فویل بکشید و از چند جا سوراخ کنید) داخل فر صد و هفتاد درجه به مدت تقریبی یک و نیم ساعت قرار بدین تا بپزه و اواسط پخت هم فویل رو بردارین تا روی ته چین برشته بشه.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی
ته چینی که داخل فر پخته بشه بافت نرمی داره و ته چینی که روی گاز پخته میشه حالت ته دیگی پیدا میکنه.
برای تزئین روی ته چین میتونید از زرشک و خلال پسته و بادام بهره ببرید من از برنج زعفرانی مخلوط با زرشک برای تزئین استفاده کردم.
امیدوارم از طرز تهیه ته چین مرغ دو نفره خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا