طرز تهیه کوکی کلاسیک ، فوت و فن ترد و خوشمزه شدن کوکی کلاسیک
به گزارش تور فرانسه، کوکی کلاسیک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه است. برای آشنایی با طرز تهیه کوکی کلاسیک این مطلب را بخوانید.
به گزارش خبرنگاران، کوکی کلاسیک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کلاسیک ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم کوکی کلاسیک
کره 100 گرم
شکر قهوه ای 135 گرم
شکر 15 گرم
تخم مرغ 55 گرم
آرد 225 گرم
بیکینگ پودر 4 گرم
عصاره وانیل 4 گرم
نمک یک گرم
شکلات دارک 215 گرم
نمک دریا برای تزیین
طرز تهیه کوکی کلاسیک
مرحله اول
برای تهیه کوکی کلاسیک خوشمزه در ابتدای کار از 30 دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج نموده تا دمای آنها با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند. حالا شکر قهوه ای را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به کاسه اضافه نموده و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مخلوط کره خامه ای گردد. حالا تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه نموده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر درون الک ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه می افزاییم و هم می زنیم تا بافت خمیر کوکی یکدست گردد. در ادامه شکلات دارک را خرد نموده و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا در حدی که شکلات ها درون خمیر پخش شوند هم می زنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر کوکی به مدت یک شب درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای محیط بماند تا نرم گردد. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس از خمیر اسکوپ های 40 گرمی برداشته و با فاصله از هم درون سینی فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله اسکوپ ها را به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شوند. 15 دقیقه قبل از اتمام زمان استراحت خمیر، فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم گردد.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان سینی را از فریزر خارج می کنیم و بلافاصله طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم کوکی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که اطراف آنها قهوه ای روشن گردد، درون فر بماند تا کاملا پخته شوند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج نموده و بدون دست زدن اجازه می دهیم کوکی ها کاملا خنک شوند. در نهایت مقداری نمک دریا روی کوکی ها ریخته و آنها را درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم.
منبع: چی شی
منبع: همشهری آنلاین