طرز تهیه قیف کانولی شکلاتی خانگی به سبک قنادی ها طرز تهیه قیف کانولی شکلاتی خانگی خوشمزه ایتالیایی
به گزارش تور فرانسه، حتما شما هم یادتان می آید که زمانی شیرینی کانولی ایتالیایی بسیار پر هوادار بود. شیرینی های باریک و خوشمزه که معمولا نواری از شکلات آن را تزیین می کرد و در مهمانی های عید نوروز همواره حضور داشت. با نزدیک شدن عید نوروز حتما شما هم ایده تهیه شیرینی در خانه را خواهید داشت. امروز قصد داریم تا با طرز تهیه قیف کانولی شکلاتی خانگی در روزهای عید و عید دیدنی خاطرات خوشی برای شما رقم بزنیم.

بسیاری تصور می نمایند که شیرینی و کیک پختن در خانه کار دشواری است و احتیاج به لوازم خاصی دارد. اما اگر یک بار در خانه شیرینی پخته باشید شما هم حتما هوادار عطر و طعم شیرینی های خانگی هستید. پیشنهاد می کنیم تا سرانجامی این آموزش با ما همراه باشید.
جزئیات کانولی شکلاتی خانگی
کالری در هر صد گرم | 182 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 40 دقیقه |
زمان پخت | 2 دقیقه |
تعداد نفرات | 10 نفر |
طرز تهیه قیف کانولی شکلاتی خانگی خوشمزه ایتالیایی
این دستور پخت به قدری راحت است که اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که به تازگی توجهتان به تهیه و پخت شیرینی در خانه شده اید؛ به راحتی از پس آن برمی آیید.
این دستور پخت هیچ پیچیدگی و لوازم قنادی خاصی احتیاج ندارد. فقط کافی است که مرحله به مرحله با ما همراه باشید و مواد اولیه را طبق مقداری که در جدول آمده تهیه کنید.
کانولی شکلاتی خانگی خوشمزه ایتالیاییبا صرف هزینه قابل قبولی می توانید یک شیرینی کانولی با طعم پنیر برای خود و اعضای خانواده تان تهیه کنید. بعلاوه اگر غذاها و دسرهای بین المللی شما را به خود جذب می نماید پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه بورک سیب زمینی غذایی از غذاهای محبوب ترکیه را هم بخوانید.
مواد لازم برای قیف شیرینی کانولی شکلاتی
مواد لازم برای قیف | مقدار لازم |
آرد | 250 گرم |
شکلات تخته ای | یک بسته |
شکر یا پودر قند | 1 قاشق غذا خوری سر پر |
کره بدون نمک | 50 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد بزرگ |
سفیده تخم مرغ | 3 عدد |
روغن شیرینی پزی یا روغن نباتی | 3 پیمانه برای سرخ کردن |
نمک | 4/1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه قیف کانولی شکلاتی خانگی
این قیف ها که مواد شیرینی آن را پر می نماید بدون فر تهیه می شوند تهیه آن دردسر چندانی ندارد. اگر مزه شکلات را دوست دارید می توانید پنجاه گرم پودر کاکائو در این طرز تهیه قیف کانولی شکلاتی خانگی بهره ببرید.
کانولی با طعم پنیر وتزئین شکلاتی، ظاهر زیبایی دارد.مرحله اول
آرد و شکر و نمک را در غذا ساز ریخته و با دور کند آن ها را با هم مخلوط کنید. اگر غذا ساز ندارید در یک ظرف بزرگ آرد و شکر و نمک را مخلوط کنید و با همزن چند بار مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله دوم
کره را از قبل در محیط قرار ندهید و قبل از مخلوط کردن با مواد از یخچال خارج کنید و با یک چاقو به چند تکه تقسیم کنید. سپس کره را هم به مواد اضافه کنید و دوباره با دور کند هم بزنید تا کره به خوبی نرم گردد و به خورد آرد برود.
مرحله سوم
حالا یک عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید در این مرحله با دور تند مواد را مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در سرانجام باید خمیری یکدست داشته باشید حالا مواد را از غذاساز خارج نموده و به یک ظرف دیگر انتقال دهید. سعی کنید خمیر را گرد و مرتب ته ظرف جای دهید. روی ظرف خمیر را با یک دستمال تمیز بپوشانید و در دما اتاق قرار دهید. حدود سی دقیقه کافی است اما تا دو ساعت هم می توانید به خمیر استراحت بدهید و نتیجه قیف کانولی بهتری خواهید داشت.
مرحله پنجم
سطح محل کارتان را آرد پاشی کنید و خمیر را با یک وردنه نازک کنید. سعی کنید ضخامت خمیر بیشتر از سه میلی متر نباشد.
مرحله ششم
با یک قالب دایره به قطر ده سانت خمیرها را به شکل دایره قالب بزنید. برای این که هنگام قالب زدن سطح قالب به خمیر نچسبد می توانید لبه قالب را چرب کنید. قیف شیرینی ایتالیایی کانولی نباید خیلی بزرگ باشد.
طرز تهیه قیف کانولی شکلاتی خانگی بسیار آسان است اما مقدار آن اگر بزرگ باشد زیبا نمی گردد و اگر خیلی کوچک باشد مواد میانی کمی را در آن جای خواهد گرفت.
مرحله هفتم
روغن را در یک قابلمه با دیواره بلند بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. تا قیف ها را آماده می کنید روغن داغ می گردد. اگر می خواهید روغن کمتری مصرف کنید قابلمه کوچکتری با دیواره بلند بهره ببرید در این صورت در هر بار قیف های کمتری را می توانید سرخ کنید.
مرحله هشتم
لبه خمیرهای دایره ای شکل را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و دور یک وردنه با قطر کم بپیچید. لبه های اضافی را روی هم فشار دهید تا به هم بچسبد. سعی کیند لبه ها را با سلیقه روی هم بگذارید و چین خوردگی اضافی نداشته باشد. اگر نگران چسبیدن ورق های خمیر به دور وردنه هستید می توانید سطح وردنه را چرب کنید. همین طور یک وردنه فلزی بسیار کاربردی تر است.
مرحله نهم
حالا قیف ها را در روغن داغ وارد کنید. مراقب باشید موقع سرخ کردن قیف شکل آن خراب نگردد. برای راحتی کار می توانید از یک انبر بهره ببرید.
مرحله دهم
بعد از یک الی دو دقیقه قیف ها به خوبی سرخ می شوند. توجه داشته باشید که قیف های کانولی باید ترد و طلایی شوند. دمای روغن بسیار مهم است، نباید خیلی به جوش آمده باشد در این صورت لایه های نازک قیف می سوزند. قیف ها را بعد از سرخ شدن خارج کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج گردد.
مرحله اخر
تا قیف ها سرد می شوند شکلات تخته ای را به صورت بن ماری روی حرارت آب جوشیده به صورت مایع درآورید. حالا لبه های قیف را در شکلات مایع فرو ببرید و روی یک سطح توری مانند قرار دهید تا شکلات دور لبه قیف شیرینی کانولی ایتالیایی سرد گردد. بسته به نوع سلیقه خودتان می توانید به جای لبه های بیرونی قیف سطحشان را با شکلات به صورت راه راه شکلاتی کنید.
طرز تهیه مواد میانی شیرنی پنیری کانولی
همان طور که مطالعه کردید طرز تهیه قیف شکلاتی کانولی خانگی بسیار راحت است و در مدت زمان کمی می توانید یک دسر خوشمزه ایتالیایی تهیه کنید.
مواد لازم | مقدار لازم |
پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای | 400 گرم |
شکر | 60 گرم |
وانیل | یک قاشق چای خوری |
پسته خرد شده | برای تزیین |
شکلات کره ای | 50 گرم |
خامه زده شده | 3 قاشق غذا خوری |
برای مواد میانی شیرینی کانولی با طعم پنیر کافی است پنیر، شکر، وانیل، خامه و شکلات را حسابی مخلوط کنید و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت گردد. سپس با یک قیف قنادی این مواد را داخل قیف هایی که از قبل سرخ شده را پر کنید. در آخر با پسته و یا هر چیز دیگری که دوست دارید شیرینی کانولی ایتالیایی را تزیین کنید.
کانولی ایتالیایی با یک نوشیدنی مناسب، عصرانه بسیار خوشمزه ای است.اگر از خواندن مقاله طرز تهیه قیف کانولی شکلاتی خانگی لذت بردید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه اشترودل خانگی را هم مطالعه کنید.
منبع: اسنپ فود