ویتامینه ای مقوی برای افطار و سحری

به گزارش تور فرانسه، برخی ها نگران از دست دادن ویتامین های بدن در ماه مبارک رمضان هستند، اما با مصرف برخی مواد غذایی می توان ویتامین های لازم را تامین کرد.

ویتامینه ای مقوی برای افطار و سحری

به گزارش خبرنگاران، با آغاز ماه مبارک رمضان، ذهن افراد به این نکته مشغول می شود که برای تامین عناصر مغذی مورد نیاز بدن و جبران کاهش تغذیه به گونه ای که به سلامت بدن آسیب وارد نشود، در وعده های سحر و افطار از چه غذا هایی استفاده کنند.

پزشکان و متخصصان نیز ضمن تاکید بر مفید بودن روزه داری برای سلامت بدن و به حساب آوردن آن به عنوان یک پالایش کننده جسم، در همین حین بر مصرف غذا های مناسب و سالم جهت تامین انرژی مورد نیاز طی ساعات روزه داری تاکید می کنند.

گوشت قرمز که یکی از انواع آن گوشت گوساله است، غذایی مناسب، مقوی و سالم برای استفاده در ایام روزه داری به شمار می رود و فوائد زیادی برای بدن دارد؛ به گونه ای که حاوی بهترین پروتئین های مورد نیاز بدن است؛ هرچند زیاده روی در مصرف گوشت قرمز ممنوع است، اما مصرف به اندازه آن نیز برای بدن ضروری است.

این گوشت منبع مهمی از آهن و روی بوده و سرشار از انواع ویتامین های B1, B2, B3 ,B6 ,B12 است که این ویتامین ها عناصر مهم و ضروری برای بدن انسان هستند.

گوشت قرمز همچنین حاوی مس، منگنز و سلنیوم است که این عناصر معدنی و غذائی به کاهش خطر ابتلا به بیماری سرطان، بیماری های قلبی و مرض قند کمک می کند.

گوشت گوساله، گوشتی کم چرب است و مانع از کم خونی می شود؛ علاوه براین عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و باعث بهبود عملکرد عضلات بدن می شود.

از جمله غذا هایی که می توان با استفاده از گوشت قرمز تهیه کرد و به عنوان تنوع در وعده های افطاری و سحری پخت، قیمه با دنده گوشت گوساله و برنج است که در این گزارش طرز تهیه آن معرفی می شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه دنده کباب گوشت گوساله:

2.5 کیلوگرم دنده کوتاه گوشت گوساله

یک چهارم کیلو آرد

یک چهارم کیلو پیاز خرد شده در قطعات کوچک

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

250 گرم کرفس خرد شده در قطعات کوچک

یک قاشق کوچک گل محمدی خشک شده

سه چهارم لیتر سوپ

3 قاشق غذاخوری روغن نباتی

طرز تهیه دنده کباب گوشت گوساله:

ابتدا آرد را با گل محمدی، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، سپس دنده های گوشت گوساله را در آرد مخلوط کنید، به طوری که از همه جهات به خوبی پوشانده شود.

در یک تابه بزرگ، روغن را خوب داغ کنید، سپس دنده های گوشت گوساله را در آن سرخ کنید، مطمئن شوید که از همه جهات قهوه ای شوند.

دنده های گوشت گوساله را از روی آتش بردارید، سپس آن ها را از ظرف جدا کرده و در جای گرم نگه دارید. کرفس و پیاز را در همان ظرف گوشت ها قرار داده و آن ها را کمی تفت دهید.

دنده های گوشت ها را دوباره اضافه کنید، سپس سوپ را بریزید، و ظرف آن را در فر با درجه حرارت 150 درجه قرار دهید و حدود دو ساعت و نیم طول صبر کنید.

دنده های گوشت را از قابلمه منتقل کنید، سپس چربی موجود در آن را دور بریزید و مایع باقی مانده از پخت اجاق را گرم کنید تا به نقطه جوش برسد. مایع را روی اجاق بگذارید تا مخلوط غلیظ شود.

در یک تابه تمیز، یک قاشق کره روی آتش قرار دهید، آن را خوب ذوب کنید و سپس یک قاشق آرد را به آن اضافه کنید و بعد از خوب ذوب شدن با کره، آن ها را روی مخلوط قبلی قرار دهید تا بیشترغلیظ شود. مخلوط را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب مخلوط شدخ و آن را با برنج سفید سرو کنید.

مواد لازم برای پخت برنج سفید:

یک فنجان برنج

2 فنجان آب

نمک

کره 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه برنج سفید:

برنج را خوب بشویید، خوب آبکش کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه مناسب کره را بریزید، صبر کنید تا ذوب شود، سپس برنج شسته شده قبلی را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه خوب هم بزنید، سپس مقدار مناسبی نمک اضافه کنید.

آب را به برنج اضافه کنید و بعد از خیس خوردن، حرارت را کم کنید و بجوشانید تا نرم شود.

منبع: خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1400 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 1122

به "ویتامینه ای مقوی برای افطار و سحری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویتامینه ای مقوی برای افطار و سحری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید