از معاون آموزشی و سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم تقدیر شد
به گزارش تور فرانسه، خبرنگاران/قم در بیست و سومین گردهمایی روسا و سرپرستان مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی از معاون آموزشی و سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم تقدیر شد.
بیست وسومین گردهمایی روسا و سرپرستان مراکز با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی و دکتر محمد حسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار گردید.
دکتر طیبی در این گردهمایی اظهار کرد: در بخش آموزش در مراکز علمی و کاربردی همانند سایر حوزه های فعالیتی جهاد دانشگاهی ما موظف به ارایه خدمات خوب به دانشجویان هستیم و در زمینه ایجاد زیربنای خوب، کادر آموزشی، آزمایشگاه و مواد آموزشی مناسب و سایر زیرساخت ها کوشش نموده ایم.
وی با تاکید بر این که تنوع فعالیت های پژوهشی و فناوری ما در جهاد دانشگاهی بسیار زیاد است، گفت: به واحدهای جهاد دانشگاهی دراستان ها گفته ایم که باید فعالیتشان متناسب با مزیت های استان باشد. در این راستا فعالیت های آموزشی مراکز علمی و کاربردی ما می تواند با بخش پژوهش ارتباط داشته باشد و از این بخش در تامین اساتید مراکز آموزشی می توان یاری گرفت تا ارتقای کیفیت آموزش را به همراه داشته باشد.
رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به فراوری محتوای الکترونیکی در جهاددانشگاهی اضافه نمود: این نهاد زیرساخت های خوبی در فراوری و چاپ و انتشار محتواهای الکترونیکی دارد.
دکتر محمدحسین امید با بیان این که نظام ما در حوزه علم و فناوری از سایر حوزه ها پیروز تر است، اظهار کرد: تاکید امام(ره) بعد از جنگ به دانشگاه ها بود و الان می بینیم که چقدر این موضوع اهمیت دارد.
وی با تاکید بر حمایت از مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، اضافه نمود: مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی پیروز عمل نموده و هر جا احتیاج باشد ما از آن ها حمایت می کنیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اعلام اعتماد به جهاددانشگاهی، ادامه داد: در بحث فراوری محتوا جهاد دانشگاهی پیش قدم گردد و کار را در زمینه فراوری دروسی که در حال تدریس در مراکز علمی کاربردی است آغاز کند. ما آمادگی داریم و ترجیح می دهیم در بحث فراوری محتوا جهاد دانشگاهی ورود کند و ما نیز حمایت می کنیم.
وی در خاتمه گفت: انتظار از مجموعه جهاد دانشگاهی یک پله بالاتر از سایر مجموعه ها است.
در ادامه محمدعلی گودرزی رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در حال حاضر جهاد دانشگاهی دارای 41 مرکز علمی کاربردی در کشور است، اظهار کرد: در سال 99 از بین 10 هزار و 357 اسم اعلام شده از سازمان سنجش موسسه 7 هزار و 223 نفر به دانشجو تبدیل شده اند.
وی در رابطه با ورود مراکز علمی و کاربردی مجازی با آغاز ویروس کرونا، گفت: پس از شیوع ویروس کرونا در کشور معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی در راستای برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجاری اقدام به طراحی سامانه LMS برای آموزش مجازی به نام (امجد) کرد که در نیم سال اول امسال 28 مرکز از بخش آموزش سامانه و 4 مرکز نیز از قسمت جلسات این سامانه استفاده کردند. 4 مرکز نیز از سامانه لایو و 4 مرکز از سامانه های استانی استفاده کردند.
گودرزی با اشاره به این که جهاد دانشگاهی در زمینه نوآوری و اشتغال دارای توانایی هایی است، ادامه داد: در امسال 15 مرکز پیروز به دریات مجوز مرکز نوآوری شدند و در مجموع تعداد مجوزهای مراکز نوآوری این موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی به 27 مجوز رسید.
وی در خاتمه گفت: 382 همایش و استارت آپ، 154 نمایشگاه و 738 کارگاه توسط مراکز نوآور در سال های 98 و 99 برگزار گردیده است.
در خاتمه این گردهمایی از جناب آقای حسینی معاون آموزشی و محمد رستمی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم به عنوان یکی از مراکز برتر در حوزه ارائه آموزش های غیرحضوری با اهداء لوح تقدیر، قدردانی به عمل آمد.
منبع: خبرگزاری ایسنا