اولین واحد فرآوری و بسته بندی کشمش در کرمانشاه راه اندازی شد

به گزارش تور فرانسه، مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: تنها واحد فرآوری و بسته بندی کشمش در استان بااستفاده از تسهیلات سرمایه در گردش و پیگیری مدیران واحد با ظرفیت مناسب و در 2 شیفت کاری شروع به فعالیت کرد.

اولین واحد فرآوری و بسته بندی کشمش در کرمانشاه راه اندازی شد

به گزارش تور فرانسه به نقل از ایرنا، سعید کریمی مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، یکشنبه 17 آذر افزود: این واحد اکنون در حال تولید و تهیه سفارشات در راستای قرارداد منعقد شده است.

وی اظهارداشت: این واحد تولیدی باعث توسعه و رونق کشت واریته های انگور کشمشی شده است.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه پیش بینی کرد در سال آینده این واحد به صورت قرارداد با کشاورزان و باغداران منطقه نسبت به خرید و تامین مواد اولیه مورد نیاز خود اقدام نماید که گامی به سوی کشاورزی قراردادی است.

کریمی افزود: این امر به طور قطع باعث رونق منطقه و افزایش سطح کیفی تولیدات کشاورزان و قطع دست واسطه ها خواهد شد.

بیش از 33 هزار هکتار باغات بارور در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه بیش از 250 هزار تن انواع محصولات باغی از این باغات برداشت می شود.

سطح باغات انگور استان کرمانشاه 9 هزار و 314 هکتار است که از این سطح بیش از 98 هزار تن انواع انگور تولید می شود.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 3 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 50

به "اولین واحد فرآوری و بسته بندی کشمش در کرمانشاه راه اندازی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اولین واحد فرآوری و بسته بندی کشمش در کرمانشاه راه اندازی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید