عظیم ترین تارت جهان در ناپل پخته شد، کیکی به وزن 306 کیلوگرم
به گزارش تور فرانسه، این نوع تارت که به آن PASTIERA می گویند از نوع تارت های سنتی شهر ناپل ایتالیا است که اکنون در ابعاد غول آسایی در گرن کافه گامبرینوس پخته شده است.

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
برای تهیه این کیک 60 کیلوگرم پنیر ریکوتا، 67.5 کیلوگرم شکر، 60 کیلوگرم گندم، 665 عدد تخم مرغ، 25 لیتر شیر، 20 کیلوگرم آرد، 7.5 کیلوگرم کره و 100 گرم نمک استفاده شده است.
در پختن این تارت 306 کیلوگرمی که 2.1 متر دارد 4 شیرینی پز ماهر به مدت 3.5 ساعت همکاری کردند و برای حمل آن از 10 نفر یاری گرفته شد.
این شیرینی سنتی ناپلی به طور کلی پیش از خوردن باید 24 ساعت در محیطی خنک و خشک گذاشته گردد و ازآنجاکه هیچ یخچالی گنجایش نگهداری این کیک را ندارد، آن را در هوای خنک آوریل که دمای مناسبی دارد نگه می دارند. در گذشته های دور، مادرهای ناپلی برای خنک شدن این تارت آن را پشت پنجره می گذاشتند.
600 نفر می توانند عظیم ترین تارت ناپلی جهان را امتحان نمایند.
منبع: گردشبان