تهیه کیک سیب و دارچین داخل قابلمه (تورهای چین)

به گزارش تور فرانسه، اگر به طعم و مزه کیک های ساده به خصوص معطر علاقه دارید و دسترسی به فر ندارید داخل یک تابه یا قابلمه می توانید این کیک را تهیه کنید.

تهیه کیک سیب و دارچین داخل قابلمه (تورهای چین)

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

کیک سیب و دارچین در قابلمه یکی از روش های بدون دردسر برای تهیه کیک سیب و دارچین است. برای تهیه این کیک نیازی به فر ندارید و می توانید داخل قابلمه یا ماهیتابه رژیمی به راحتی این کیک را تهیه کنید. برای تهیه این کیک باید شکر را کاراملی کنید که روش خیلی ساده ای است. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

  • آرد 1 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
  • ماست 150 گرم معادل 1/2 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
  • سیب 1 عدد
  • شکر 40 گرم حدود 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 30 گرم معادل 6 قاشق غذاخوری
  • دارچین 1/2 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 2.5 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای کارامل کیک

  • شکر 30 گرم
  • کره 30 گرم

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

مرحله اول

ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس سیب را پوست بگیرید و به دلخواه با یاری هسته گیر هسته سیب را درآورید و به صورت حلقه ای برش بزنید. اگر هسته گیر ندارید می توانید سیب را خرد کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.

مرحله دوم

برای کاراملی کردن باید شکر را داخل یک تابه نچسب بریزید و صبر کنید تا با حرارت کم شکر ذوب گردد. دقت کنید اصلا نیازی به هم زدن ندارد و باید با حرارت کم خودش ذوب گردد و بعد کره را اضافه کنید. سپس سیب های حلقه شده را روی کارامل قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و بگذارید سس غلیظ و جاافتاده گردد.

مرحله سوم

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد. بهتر است طی هم زدن با لیسک دورگیری کنید تا همه تخم مرغ هم بخورد. در ادامه روغن مایع و ماست و دارچین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

حالا باید مخلوط آرد را به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید و مایه کیک تهیه شده را داخل تابه سیب ها بریزید و روی آن را صاف کنید. در قابلمه یا تابه را 15 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و کیک بپزد و بعد از این زمان باید با چنگال کیک را تست کنید. اگر پخته بود برگردانید و برای طرف دیگر 5 دقیقه دیگر زمان دهید. اگر به دستور شیرینی های ساده علاقه دارید شیرینی یخچالی فوری با خرما و بیسکویت را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

  • می توانید از شکر قهوه ای نیز بهره ببرید.
  • اندازه شیرینی این کیک بسیار کم است و شما می توانید به دلخواه اندازه شکر را زیاد کنید.
  • گردو نیز می توانید بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه کتلت بدون روغن را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 1663

به "تهیه کیک سیب و دارچین داخل قابلمه (تورهای چین)" امتیاز دهید

2 کاربر به "تهیه کیک سیب و دارچین داخل قابلمه (تورهای چین)" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه کیک سیب و دارچین داخل قابلمه (تورهای چین)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید