بمب انرژی با این صبحانه زمستانی
به گزارش تور فرانسه، شما می توانید خاگینه خرما را برای روز های سرد زمستانی تهیه و به همراه یک لیوان چای سرو کنید.
خاگینه خرما و گردو یکی انواع خاگینه ها است که خیلی راحت و ساده می توانید آن را بدون فر و داخل تابه تهیه کنید. شما می توانید از هر نوع خرمایی که دوست دارید برای تهیه این خاگینه بهره ببرید. برای تهیه خاگینه می توانید از شربت یا به دلخواه شیره انگور بهره ببرید. خاگینه خرما یکی از صبحانه ها و عصرانه های بسیار اصیل ایرانی است که بیشتر در استان های آذری زبان کشور تهیه می گردد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خاگینه خرما و گردو
- تخم مرغ 4 عدد
- خرما 18 عدد
- ماست 4 قاشق غذاخوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- آرد 4 قاشق غذاخوری
- زعفران 2 قاشق غذاخوری
- گردو و خلال پسته به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
- شکر 1/2 پیمانه
- آب 1 پیمانه
- زعفران دم نموده 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خاگینه خرما و گردو
مرحله اول
ابتدا باید داخل یک قابلمه میزانی آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید. خرما را داخل آن بریزید و 3 دقیقه بگذارید تا بجوشد و بعد روی آن آب سرد بگیرید. پوست خرما را به راحتی جدا و بعد هسته خرما را خارج کنید، بهتر است از خرما کم شیره بهره ببرید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی بزنید تا مخلوط و کرم رنگ گردد و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته گردد. سپس ماست را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست گردد، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و الک نموده و به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه مواد را با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید تا گلوله های آرد باز گردد. در خاتمه کمی زعفران به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تابه مورد نظر را چرب کنید و نیمی از مواد را داخل تابه بریزید و در تابه را بگذارید تا مواد خودش را بگیرد. بعد از چند دقیقه دم کنی را بردارید و خرما ها و گردو را روی خاگینه قرار دهید و بعد به جای مانده مواد را روی خرما بریزید.
مرحله چهارم
برای تهیه شربت باید آب و شکر و زعفران را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا غلیظ گردد و به قوام برسد و وقتی خاگینه پخت باید شربت خنک شده را روی خاگینه داغ بریزید و صبر کنید تا جذب آن گردد. اگر به طعم شیرینی های خانگی علاقه دارید، شیرینی قندی بدون فر، خوشمزه و به روش خانگی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه خاگینه خرما و گردو
- از ماست سفت بهره ببرید.
- شربت را ابتدا تهیه کنید و در خاتمه روی خاگینه بریزید.
- می توانید به دلخواه کمی خلال پسته نیز روی مواد بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی کتلت گوشت و فلفل دلمه ای ترد و خوشمزه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا