طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها چیست؟

به گزارش تور فرانسه، ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های ایرانی است که در کنار غذا سرو می گردد، و برخلاف بقیه ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار میگیرد.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها چیست؟

در اغلب رستوران ها در کنار غذا دور چین های مختلفی سرو می گردد که یکی از آن ها کلم قرمز است. ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های محبوب است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد و در کنار انواع غذا های سنتی و فست فودی سرو می گردد.

اگر شما هم طعم این ترشی محبوب را می پسندید، می توانید در خانه با روشی که در این بخش آورده ایم، یک ترشی کلم قرمز عالی به سبک رستوران ها تهیه کنید.

برای تهیه یک ترشی کلم قرمز خوشمزه باید:

به میزان نمک و سرکه توجه کنید.

از کلم پلاسیده یا مانده استفاده نکنید، زیرا باعث افت کیفیت ترشی شما می گردد و کلم ترد و تازه را انتخاب کنید.

باید بدانید که کیفیت و طعم ترشی کلم قرمز فوری افت می نماید و روش اول تهیه بهتر است.

برای متعادل کردن طعم ترشی کلم قرمز یک قاشق غذاخوری سر خالی شکر را در سرکه کامل حل کنید و روی کلم ها بریزید.

می توانید به جای شکر از میزانی شیره انگور یا خرما بهره ببرید تا ترشی طعم و غلظت خوبی داشته باشد.

برای خوش طعم شدن کلم قرمز می توانید دانه خردل، برگ بو و فلفل سیاه را به مایع اضافه کنید. به جای برگ بو می توانید از تخم گشهم بهره ببرید.

برای اینکه ترشی کلم قرمز شما طعم بیشتری داشته باشد می توانید چند حبه سیر و یک عدد فلفل تند به آن اضافه کنید.

می توانید یک هویج کوچک را رنده کنید و به ترشی اضافه کنید تا ترشی شما رنگ زیباتری داشته باشد.

بهتر است کلم قرمز را در ظرف شیشه ای بریزید، زیرا سرکه موجود در ترشی با ترکیبات موجود در ظرف های پلاستیکی واکنش نشان می دهد.

برای نگهداری ترشی حتما از ظرف های شیشه ای که درب محکمی دارند بهره ببرید.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

برای تهیه ترشی کلم قرمزدر خانه تنها کافیست به دستورالعمل زیر توجه کنید و تمامی نکات آن را به خاطر بسپارید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز (یک شیشه کوچک)

کلم قرمز 500 گرم

نمک نصف قاشق غذاخوری

سرکه قرمز به میزان کافی

کلم قرمز

برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی:

برگ های کلم قرمز را جدا نموده و خوب بشویید.

بعد از اینکه آب کلم قرمز خارج شد با یک دستمال تمیز برگ های کلم قرمز را به طور کامل خشک کنید.

برگ های کلم قرمز را به صورت نوار های باریک و یک میزان برش بزنید.

سپس کلم قرمز های برش خورده را در یک قابلمه مناسب بریزید.

روی تمام قسمت های کلم قرمز نمک بپاشید و کلم قرمز ها را با نمک خوب مخلوط کنید.

بر روی قابلمه یک سلفون کشیده و آنرا به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

بعد ازگذشت 30 دقیقه کلم قرمز ها را داخل یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید.

روی کلم قرمز ها به قدری سرکه بریزید که یک بند انگشت روی آن ها را بگیرد.

پس از ریختن سرکه روی کلم ها ابتدا روی شیشه را با یک کیسه فریزر پوشانده و سپس درب انرا محکم ببندید تا هوایی وارد ظرف نگردد.

ظرف را در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید قراردهید.

یک هفته زمان ضروری است تا ترشی شما آماده گردد.

پس از گذشت یک هفته و باز کردن درب ظرف ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز یک روزه؛ برای تهیه ترشی کلم قرمز سریع:

ابتدا کلم ها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن ها برود.

کلم ها را خشک نموده و به صورت نوار های باریک و یک میزان برش بزنید.

سرکه را به همراه میزانی آب داخل یک قابلمه بریزید.

میزانی نمک و شکر را به مخلوط سرکه و آب اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا شکر و نمک به طور کامل حل شوند و مخلوط سرکه و آب به نقطه جوش برسند.

کلم قرمز ها را به مخلوط سرکه و آب در حال جوش بیافزایید.

حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید کلم قرمز ها به مدت 10 دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بجوشند. (اگر می خواهید ترشی نرم تری داشته باشید، کلم قرمز ها را 20 دقیقه بجوشانید.)

قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ترشی در دمای محیط خنک گردد.

پس از اینکه ترشی خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار ریخته و در یخچال قرار دهید.

می توانید ترشی کلم قرمز را پس خنک شدن سرو نمایید.

منبع: نمناک

منبع: فرارو
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 1296

به "طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی کلم قرمز؛ راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید