طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان به سبک ترکی
به گزارش تور فرانسه، فرهنگ آشپزی ایرانی و ترکی شباهت زیادی با هم دارند و غذاهای ترکی اکثرا با ذائقه ما ایرانی ها بسیار سازگار هستند. مانند ما ایرانی ها، ترک ها هم از گوشت در غذا بسیار لذت می برند و به همین دلیل غذاهای گوشتی متنوعی دارند. برای چشیدن یک غذای گوشتی ترکی خوشمزه و آسان، با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی را به شما آموزش دهیم.

این خوراک شباهت زیادی با خوراک های ایرانی دارد و شاید بتوان تفاوت اصلی آن ها را در نوع چینش و ترکیب مواد اولیه در کنار هم دانست. برای تهیه این غذا مواد اولیه به صورت مجزا آماده می شوند و سپس با یک چینش خاص و مجذوب کننده در کنار هم قرار می گیرند و برای پخت نهایی در فر آماده می شوند.
انتخاب ادویه ها نقش مهمی در این غذا دارند و پخت آن در فر حال و هوای غذاهای مدیترانه ای را به آن می دهد. خوراک گوشت و بادمجان ترکی گزینه بسیار خوبی برای مهمانی ها و جمع ها است چرا که ظاهری بسیار جمع و جور؛ مجلسی و مجذوب کننده دارد.
برای آشنا شدن با فرهنگ آشپزی کشورهای مختلف و روش تهیه غذاها و دسرهای خوشمزه و متنوع، حتما به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ مراجعه کنید.
مواد لازم
- گوشت چرخ شده: 250 گرم
- سیب زمینی: 2 عدد بزرگ
- بادمجان: 2 عدد بزرگ
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه: 3 قاشق غذاخوری
- آب: یک و نیم پیمانه
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- پودر سیر، سماق، زیره، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پول بیبر: به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی
- سیب زمینی ها را حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
- بادمجان ها را حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
- پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس با گوشت چرخ شده، آرد سوخاری، روغن زیتون، تخم مرغ و ادویه ها مخلوط کنید. گوشت را چنگ بزنید تا مواد کاملا به خورد آن برود.
- در یک ظرف دیگر رب گوجه فرنگی را با آب لیمو ترش، روغن مایع، نمک و فلفل و آب مخلوط کنید.
- سیب زمینی ها را کف ظرف پخت بچینید و بادمجان ها را روی آن قرار دهید. سپس گوشت را تقسیم کنید و هر کدام را به میزان قطر بادمجان ها پهن کنید و روی آن ها قرار دهید.
- روی گوشت فلفل دلمه ای حلقه شده بچینید و به عنوان لایه آخر، گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید.
- سس ربی که از قبل تهیه کردید را با ملاقه روی غذا بریزید و سپس ظرف را به مدت 60 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.
- نوش جان.