طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان به سبک ترکی

به گزارش تور فرانسه، فرهنگ آشپزی ایرانی و ترکی شباهت زیادی با هم دارند و غذاهای ترکی اکثرا با ذائقه ما ایرانی ها بسیار سازگار هستند. مانند ما ایرانی ها، ترک ها هم از گوشت در غذا بسیار لذت می برند و به همین دلیل غذاهای گوشتی متنوعی دارند. برای چشیدن یک غذای گوشتی ترکی خوشمزه و آسان، با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان به سبک ترکی

این خوراک شباهت زیادی با خوراک های ایرانی دارد و شاید بتوان تفاوت اصلی آن ها را در نوع چینش و ترکیب مواد اولیه در کنار هم دانست. برای تهیه این غذا مواد اولیه به صورت مجزا آماده می شوند و سپس با یک چینش خاص و مجذوب کننده در کنار هم قرار می گیرند و برای پخت نهایی در فر آماده می شوند.

انتخاب ادویه ها نقش مهمی در این غذا دارند و پخت آن در فر حال و هوای غذاهای مدیترانه ای را به آن می دهد. خوراک گوشت و بادمجان ترکی گزینه بسیار خوبی برای مهمانی ها و جمع ها است چرا که ظاهری بسیار جمع و جور؛ مجلسی و مجذوب کننده دارد.

برای آشنا شدن با فرهنگ آشپزی کشورهای مختلف و روش تهیه غذاها و دسرهای خوشمزه و متنوع، حتما به آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ مراجعه کنید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ شده: 250 گرم
  • سیب زمینی: 2 عدد بزرگ
  • بادمجان: 2 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه: 3 قاشق غذاخوری
  • آب: یک و نیم پیمانه
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر، سماق، زیره، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پول بیبر: به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی

  1. سیب زمینی ها را حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
  2. بادمجان ها را حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
  3. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس با گوشت چرخ شده، آرد سوخاری، روغن زیتون، تخم مرغ و ادویه ها مخلوط کنید. گوشت را چنگ بزنید تا مواد کاملا به خورد آن برود.
  4. در یک ظرف دیگر رب گوجه فرنگی را با آب لیمو ترش، روغن مایع، نمک و فلفل و آب مخلوط کنید.
  5. سیب زمینی ها را کف ظرف پخت بچینید و بادمجان ها را روی آن قرار دهید. سپس گوشت را تقسیم کنید و هر کدام را به میزان قطر بادمجان ها پهن کنید و روی آن ها قرار دهید.
  6. روی گوشت فلفل دلمه ای حلقه شده بچینید و به عنوان لایه آخر، گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید.
  7. سس ربی که از قبل تهیه کردید را با ملاقه روی غذا بریزید و سپس ظرف را به مدت 60 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.
  8. نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 1949

به "طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان به سبک ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان به سبک ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید