طرز تهیه سوپ پیازچه

به گزارش تور فرانسه، پیازچه دارای طبعی گرم و خشک است. یکی از مهمترین خواص پیازچه یاری به دستگاه گوارش و پیشگیری و محافظت بدن در مقابل زخم های گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنی عشر میباشد.

طرز تهیه سوپ پیازچه

سوپ پیازچه یکی از سوپ هایی است که می تواند به عنوان غذای کامل یا به عنوان پیش غذا استفاده گردد. سوپ پیازچه بسیار سبک است و از این جهت برای وعده شام بسیار مناسب است. سوپ پیازچه از این جهت که مقدار زیادی پیازچه در آن وجود دارد باعث می گردد کلسترول کاهش یابد، از چین و چروک افتادن پوست جلوگیری گردد. پیازچه ها در واقع همان پیازهایی هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت می شوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایم تر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچه ها بیشتر است در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ پیازچه را در خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم

  • پیازچه : 200 گرم
  • آب مرغ : 1 لیوان
  • قارچ : 150 گرم
  • جو(پرک) : 1.5 پیمانه
  • هویج : 2 عدد
  • شیر : 1 لیوان
  • خامه : 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • آبلیمو : دلخواه

طرز تهیه سوپ پیازچه

  • جو را به همراه آب مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید و صبر کنید تا بجوشد.
  • هویج ها را خرد نموده یا با درشت ترین قسمت رنده آن را رنده کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • تقریبا یک ساعت احتیاج است که زمان بگذارید تا هویج خوب بپزد.
  • سپس پیازچه و قارچ را خرد کنید و به همراه فلفل و نمک به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
  • وقتی سوپ به زعم خودتان جا افتاد می توانید شیر را اضافه کنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید
  • بعد از 5 دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید.
  • مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.
  • هنگام سرو این سوپ می توانید از آبلیمو برای خوش طعم تر شدن بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر طرز تهیه سوپ هویج را در خبرنگاران مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 17 آذر 1399 بروزرسانی: 17 آذر 1399 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 808

به "طرز تهیه سوپ پیازچه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ پیازچه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید