طرز تهیه سوپ پیازچه
به گزارش تور فرانسه، پیازچه دارای طبعی گرم و خشک است. یکی از مهمترین خواص پیازچه یاری به دستگاه گوارش و پیشگیری و محافظت بدن در مقابل زخم های گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنی عشر میباشد.

سوپ پیازچه یکی از سوپ هایی است که می تواند به عنوان غذای کامل یا به عنوان پیش غذا استفاده گردد. سوپ پیازچه بسیار سبک است و از این جهت برای وعده شام بسیار مناسب است. سوپ پیازچه از این جهت که مقدار زیادی پیازچه در آن وجود دارد باعث می گردد کلسترول کاهش یابد، از چین و چروک افتادن پوست جلوگیری گردد. پیازچه ها در واقع همان پیازهایی هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت می شوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایم تر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچه ها بیشتر است در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ پیازچه را در خبرنگاران بخوانید.
مواد لازم
- پیازچه : 200 گرم
- آب مرغ : 1 لیوان
- قارچ : 150 گرم
- جو(پرک) : 1.5 پیمانه
- هویج : 2 عدد
- شیر : 1 لیوان
- خامه : 3 قاشق سوپ خوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- آبلیمو : دلخواه
طرز تهیه سوپ پیازچه
- جو را به همراه آب مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید و صبر کنید تا بجوشد.
- هویج ها را خرد نموده یا با درشت ترین قسمت رنده آن را رنده کنید و به سوپ اضافه کنید.
- تقریبا یک ساعت احتیاج است که زمان بگذارید تا هویج خوب بپزد.
- سپس پیازچه و قارچ را خرد کنید و به همراه فلفل و نمک به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
- وقتی سوپ به زعم خودتان جا افتاد می توانید شیر را اضافه کنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید
- بعد از 5 دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید.
- مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.
- هنگام سرو این سوپ می توانید از آبلیمو برای خوش طعم تر شدن بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر طرز تهیه سوپ هویج را در خبرنگاران مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا