نان شیرین و لذیذ
- به گزارش تور فرانسه،
- تعداد: 24 نفر
- زمان تهیه: 45 دقیقه
- زمان ور آمدن خمیر: 30 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم خمیر نان گندم
- 450 گرم خمیر نان سفید
- ¼ پیمانه کشمش خرد شده
- ¼ پیمانه گردو خرد شده
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری آب
- نمک دریایی
- رزماری و فلفل قرمز
طرز تهیه
1- خمیرها را مطالق دستور نوشته شده روی بسته بندی یخ زدایی کنید. قالب نان یا کیک صبحانه را با کمی روغن چرب کنید. در یک کاسه کوچک، کشمش، گردو و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن باز کنید. نیمی از مخلوط کشمش را داخل آن بریزید و داخل خمیر فشار دهید. از طول، خمیر را رول کنید. لبه های آن را محکم ببندید تا مواد خارج نشوند. همین کار را با باقی خمیر گندم و مخلوط کشمش تکرار کنید.
2- خمیر نان سفید را از وسط دو نیم کنید. در یک کاسه، رزماری، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید. از مخلوط فلفل داخل آن بریزید. از طول خمیر را رول کنید و لبه های آن را محکم کنید. همین کار را با بقیه خمیر سفید و مخلوط فلفل تکرار کنید.
3- در کاسه کوچک دیگری، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی سطح نان ها بمالید. در صورت تمایل می توانید روی آنها نمک دریایی بپاشید.
4- رول های باریک نان گندم و نان سفید را به یکدیگر بتابانید تا همچون طناب شوند. انتهای آنها را محکم کنید. دو نان دیگر را نیز به همین شکل به هم ببافید. روی آنها را بپوشانید و در محیطی گرم به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پف کنند.
5- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آنها را به مدت 30 تا 35 دقیقه حرارت دهید تا سطح آنها طلایی و برشته شود.
ارزش غذایی
- کالری: 113
- چربی: 2 گرم
- کلسترول: 9 میلی گرم
- کربوهیدرات: 19 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 197 میلی گرم