نان شیرین و لذیذ

    به گزارش تور فرانسه،
  • تعداد: 24 نفر
  • زمان تهیه: 45 دقیقه
  • زمان ور آمدن خمیر: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

نان شیرین و لذیذ
  • 450 گرم خمیر نان گندم
  • 450 گرم خمیر نان سفید
  • ¼ پیمانه کشمش خرد شده
  • ¼ پیمانه گردو خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آب
  • نمک دریایی
  • رزماری و فلفل قرمز

طرز تهیه

1- خمیرها را مطالق دستور نوشته شده روی بسته بندی یخ زدایی کنید. قالب نان یا کیک صبحانه را با کمی روغن چرب کنید. در یک کاسه کوچک، کشمش، گردو و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن باز کنید. نیمی از مخلوط کشمش را داخل آن بریزید و داخل خمیر فشار دهید. از طول، خمیر را رول کنید. لبه های آن را محکم ببندید تا مواد خارج نشوند. همین کار را با باقی خمیر گندم و مخلوط کشمش تکرار کنید.

2- خمیر نان سفید را از وسط دو نیم کنید. در یک کاسه، رزماری، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید. از مخلوط فلفل داخل آن بریزید. از طول خمیر را رول کنید و لبه های آن را محکم کنید. همین کار را با بقیه خمیر سفید و مخلوط فلفل تکرار کنید.

3- در کاسه کوچک دیگری، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی سطح نان ها بمالید. در صورت تمایل می توانید روی آنها نمک دریایی بپاشید.

4- رول های باریک نان گندم و نان سفید را به یکدیگر بتابانید تا همچون طناب شوند. انتهای آنها را محکم کنید. دو نان دیگر را نیز به همین شکل به هم ببافید. روی آنها را بپوشانید و در محیطی گرم به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پف کنند.

5- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آنها را به مدت 30 تا 35 دقیقه حرارت دهید تا سطح آنها طلایی و برشته شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 113
  • چربی: 2 گرم
  • کلسترول: 9 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 197 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: tour-france.ir شناسه مطلب: 1646

به "نان شیرین و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان شیرین و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید