کته سبزی پلو با مرغ، یک غذای فوق العاده خوش عطر با طعمی بینظیر
به گزارش تور فرانسه، کته سبزی پلو با مرغ غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید از آن در مهمانی هایتان هم استفاده ببرید.
به گزارش وقت صبح، سبزی هایی که برای پخت سبزی پلو کته با مرغ استفاده می گردد، شامل جعفری، گشنیز، شوید، اندازه کمی شنبلیله، چند حبه سیر و در صورت تمایل تره می باشد.
مواد لازم:
مرغ 5 تکه
برنج 3 پیمانه
روغن به اندازه لازم
سبزی پلویی (خرد شده) 200 گرم
پیاز 1 عدد میانه
رب 1/5 قاشق غذاخوری
فلفل و نمک و زردچوبه به اندازه لازم
کره به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
داخل قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را میریزیم، بعد از کمی تفت دادن، پیاز خرد شده را اضافه نموده و نمک، فلفل و زردچوبه و آب را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم بپزد.
سبزی را با برنجی که از قبل با نمک خیس شده ترکیب می کنیم و با اندازه کمی آب روی شعله با حرارت میانه قرار میدهیم.
بعد از اینکه آب برنج کشیده شد به آن به اندازه کمی روغن اضافه نموده و دم کنی روی آن قرار داده و روی حرارت کم قرار می دهیم تا دم بکشد.
کمی قبل از برداشتن غذا از روی گاز، کره را روی برنج قرار داده و 2 دقیقه بعد، سبزی پلو را از روی حرارت بردارید.
وقتی اندازهی از آب مرغ کم شد، رب را اضافه نموده و روی حرارت کم قرار می دهیم و تا زمانی که آب مرغ به صورت سس در آمد آن را از روی شعله بر نمیداریم. وقتی به شکل سس شد آماده سرو در کنار سبزی پلو کته می باشد.
اگر میخواهید ته دیگ زیباتری داشته باشید، وقتی آب برنج کشیده شد در قابلمه دیگر اندازهی روغن ریخته و نان یا سیب زمینی های ورقه شده به قطر 5 میلیمتر را کف قابلمه قرار دهید، سپس سبزی پلو را روی آن بریزید.
برای پخت سبزی پلو کته با مرغ میتوانید مرغ را فقط با آب و نمک و کمی فلفل سیاه پخته و تکه های مرغ پخته شده را بعد از کشیده شدن آب سبزی پلو به پلو اضافه نموده و سپس دم بگذارید.
منبع: فرارو