املت اسفناج، صبحانه عالی و مقوی در عین سادگی
به گزارش تور فرانسه، املت اسفناج بسیار لذیذ است و بخاطر استفاده از اسفناج این غذا دارای آهن بسیاری است و برای کسیانی که کم خونی دارند بسیار مفید است.
مواد لازم:
اسفناج نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد
نمک فلفل زردچوبه میزان کافی
پنیر پیتزا میزان کافی
قارچ 100 گرم
روغن مایع میزان کافی
طرز تهیه:
3 عدد تخم مرغ را شکسته و ان ها را در صورت سالم بودن همراه با نمک و فلفل و زردچوبه داخل یک ظرف می ریزیم و هم می زنیم.
تابه را روی گاز گذاشته و وقتی روغن داغ شد تخم مرغ های همزده مرحله قبل را داخل تابه می ریزیم.
منتظر می شویم تا با حرارت ملایم گاز تخم مرغ ها نیم بند شوند.
اسفناج ها را شسته و ابکش می کنیم و سپس ان ها را با چاقو به صورت درشت خرد می کنیم.
سپس ان ها را داخل یک تابه بدون روغن می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و اسفناج ها را در تابه تفت می دهیم تا آب ان کشیده گردد.
سپس داخل تابه روغن مایع می ریزیم و اسفناج ها را در تابه تفت می دهیم و به ان نمک و فلفل می زنیم.
قارچ ها را شسته و ان ها را به صورت ورقه ای و یا نگینی خرد می کنیم و داخل یک تابه با روغن و یا کره تفت می دهیم تا اب ان کاملا کشیده گردد.
وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط اسفناج و قارچ را یک سمت تخم مرغ می ریزیم.
روی ان کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم. سپس تخم مرغ را از قسمت بودن مواد و خالی تا می کنیم تا روی قسمت مواد دار را بپوشاند.
سپس در تابه را می بنیدیم و منتظر می شویم با حرارت ملایم تخم مرغ ما بپزد و آماده گردد.
منبع:وقت صبح
منبع: فرارو