بوتاکس طبیعی پوست صورت با اسفناج
به گزارش تور فرانسه، اسفناج این سبزی پر خاصیت با برگ های تیره رنگ ویتامین ها و مواد معدنی بسیار غنی دارد و برای درمان انواع بیماری ها و سلامت پوست و اعضای دیگر بدن بسیار توصیه می گردد. در ادامه با بوتاکس و نحوه بوتاکس پوست صورت با اسفناج آشنا می شوید.
بوتاکس چیست؟
بوتاکس یک داروی تزریقی است که با فلج کردن عضلات باعث از بین بردن خطوط پوستی می گردد. این دارو از سم بوتولونیوم نوع A ساخته شده که به صورت موقتی باعث فلج شدن عضلات می گردد. علت اصلی ایجاد چین و چروک های متحرک صورت، حرکت عضلات است. پس اگر آن ها را فلج کنیم، خطوط صورت هم محو می شوند.تزریق بوتاکس از جمله روش های کم تهاجمی جوانسازی پوست است و به عنوان روشی ایمن و موثر برای از بین بردن خطوط ظریف و بعلاوه چین و چروک های اطراف چشم بیشترین کاربرد را دارد. البته برای رفع خطوط بقیه بخش های صورت مثل خط اخم یا خطوط افقی پیشانی هم می توان به وسیله تزریق بوتاکس به پیشانی استفاده کرد.1
بوتاکس یکی از روش ها برای داشتن پوستی شاداب، صاف و بدون جوش است. اما شما می توانید به جای بوتاکس با مواد مصنوعی، پوست صورت تان را با اسفناج بوتاکس کنید.2
بعضی از خواص بی شمار اسفناجاسفناج به علت داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین B3 داروی مهمی برای رفع کردن بیماری پلاگر است. بیماری پلاگر یک نوع بیماری است که بعلت کمبود ویتامین B3 در بدن فراوری می گردد و نشانه های آن ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است.
برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد است و بعضی عقیده دارند که متعادل است یعنی نه سرد است و نه گرم.
برگ اسفناج غنی ویتامین A ، B3، C و آهن و پتاسیم می باشد.
بدن را قلیایی می نماید.
خنک نماینده است و برای پائین آوردن تب مفید است.
ورم روده کوچک را رفع می نماید و برای ورم ریه مفید است.
ملین است و یبوست را رفع می نماید.
اسفناج برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است.
اسفناج بعلت داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می نماید . این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می گردد.
افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج ایده مناسبی است به ویژه به این علت که در مقایسه با گوشت قرمز منبع شناخته شده ای از آهن است.
خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه شده است.
برای رفع سرفه های خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.
آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی که ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است مفید می باشد و اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق و یا آب غوره بخورید سردردهای ناشی از اختلال کیسه صفرا را رفع می نماید.
اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های کلیه و مثانه مناسب نیست در ضمن آنهایی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم نظیر زنجبیل و هل میل نمایند.
خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می نماید مخصوصا در افرادی که الکل و سیگار مصرف می نمایند.
اسفناج در پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم موثر است.
اسفناج کلسترول خون را پائین می آورد و روده بزرگ را تمیز می نماید.
ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.
اسفناح سبزی مفید برای تقویت اعصاب است و رماتیسم و نقرس را درمان می نماید.
برای زیاد کردن شیر در مادران شیرده موثر است.
سابقاً نوعی شربت از اسفناج تهیه می شد که در معالجه خونریزیها و کم خونی از آن استفاده می کردند.
مصرف اسفناج می تواند در لطافت پوست نقش بسزایی داشته باشد.
اسفناج بعلاوه دارای انرژی بسیار پایینی است؛ به طوری که هر 100 گرم آن حاوی 10 کیلوکالری انرژی است. مقدار فیبر خوراکی آن نیز 8.5 گرم در هر 100 گرم است که هم فیبر محلول و نامحلول دارد، بنابراین می تواند برای افراد با قند و چربی بالا مناسب باشد.
تخم اسفناج ملین و خنک نماینده است و برای رفع کردن ورم کبد و یرقان مفید است.
اسفناج سرشار از عنصر منیزیم است که این ماده معدنی نیز می تواند در کاهش فشار خون بالا موثر بوده و در نتیجه بدن را در برابر ابتلا به بیماری های قلبی محافظت کند.
اسفناج آهنی را در اختیار بدن قرار می دهد که کالری بسیار کمتری دارد و کاملا فاقد چربی است. آهن از ترکیبات داخلی هموگلوبین خون است که اکسیژن را از شش ها به تمام سلول های بدن منتقل می نماید و بعلاوه بخش کلیدی از سیستم های آنزیمی برای فراوری انرژی و متابولیسم است.
اسفناج برای زنان در دوران عادت ماهانه که در معرض فقر آهن هستند، بسیار مهم است و تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.
اسفناج چون دارای کلروفیل است عضلات روده را تحریک نموده و تخلیه مدفوع را آسان می نماید.
اگر کسی مبتلا به حبس البول یعنی بند آمدن ادرار است می تواند با مخلوط نصف فنجان آب اسفناج این ناراحتی را درمان کند. به همان مقدار روغن بادام یا روغن زیتون مخلوط نموده و به او بدهید.3
اسفناج از سبزی هایی می باشد که به راحتی می تواند پوست شما را بوتاکس کند و بعلاوه دارای ویتامین C و A می باشد که می تواند از پوست شما مراقبت کند.
اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد عامل ابتلا به سرطان پوست گردد یا به ظاهر پوست آسیب برساند، ویتامین C. و A. موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را بهبود می بخشد.
اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، مانند اسفناج را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت فراوری سلول های پوستی را افزایش پیدا می نماید و فراوری کلاژن را در پوست تحریک می کنید، کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد و همچون بوتاکس عمل می نماید.
این سبزی در حفظ سلامت پوست نقش ویژه ای دارد، اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد منجر به سرطان پوست گردد یا ظاهر پوست را خراب کند. ویتامین C. و A. موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را ترمیم می نمایند.
اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، مانند اسفناج را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت فراوری سلول های پوستی را بالا می برید و فراوری کلاژن را در پوست تحریک می کنید. کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.4
این سبزی همچون بوتاکس عمل می نمایدفیتونوترینت های موجود در اسفناج به سم زدایی بدن یاری می نمایند و با جلوگیری از رشد انبوه فلور های میکروسکوپی روده، کارکرد کبد را بهبود می بخشند. بعلاوه بین کاهش التهاب لوله گوارش و مصرف فلاونوئید و کارتنوئید های درون اسفناج رابطه مستقیم وجود دارد.
هرچه التهاب لوله گوارش کمتر گردد، لایه داخلی آسیب پذیر آن و معده نیز سالم تر می مانند و احتمال پیشرفت سندرم روده نشت نماینده و ناراحتی های گوارشی دیگر کاهش می یابد. بعلاوه اسفناج غنی از فیبر است.4
پی نوشت:
1.www.whcl.ir
2.www.namnak.com
3.www.beytoote.com
4.www.jadidtarin.com
منبع: راسخون