خوراکی هایی برای مقابله با خستگی صبحگاهی
به گزارش تور فرانسه، روزنامه آرمان امروز: افراد بسیاری کوشش می نمایند به وسیله مصرف نوشیدنی های انرژی زا و محصولات تجاری دیگر که اثری کوتاه مدت داشته و تنها مشکل را پنهان می نمایند با این شرایط مقابله نمایند. حتی اگر مصرف این قبیل محصولات به تقویت سطوح انرژی شما یاری کند، مصرف مواد غذایی طبیعی همچنان ایده بهتری است.
عوامل بسیاری می توانند در احساس خستگی صبحگاهی نقش داشته باشند. این شرایط اغلب به واسطه استراحت شبانه ناکافی یا بیش از حد سخت کار کردن طی روز رخ می دهد. کمبود بعضی مواد مغذی ضروری نیز می تواند به احساس خستگی صبحگاهی منجر گردد؛ به ویژه اگر یک رژیم غذایی سالم و متعادل را دنبال نکنید.
یک رژیم غذایی سالم و متعادل انرژی مورد احتیاج بدن را تامین نموده و بر همین اساس ارائه برترین عملکرد در طول روز امکانپذیر می گردد. در نتیجه زمانی که دریافت مواد مغذی مهم نادیده گرفته می گردد، تجربه خستگی جسمانی یا روانی چندان دور از انتظار نیست.
عدس
عدس یکی از سالم ترین مواد غذایی بین حبوبات محسوب می گردد. عدس حاوی مواد مغذی مفید برای سلامت جسمانی و روانی انسان است.محتوای آهن عدس و پروتئین با کیفیت بالای آن به پیشگیری از هر گونه عوارض جانبی منفی کم خونی یاری می نمایند.مصرف عدس گردش خون را بهبود می بخشد و به همین دلیل اکسیژن و مواد مغذی کافی در اختیار سلول های بدن انسان قرار می گیرند.
شکلات
اگر چه مصرف بیش از مقدار شکلات ایده خوبی نیست اما 20 تا 30 گرم شکلات تلخ می تواند به بهبود عملکرد شما در طول روز یاری کند.شکلات حاوی چربی و کربوهیدرات هاست که یک منبع انرژی برای سلول های بدن انسان محسوب می شوند.مصرف شکلات تلخ سیستم عصبی را تحریک می نماید، سلامت قلب را بهبود می بخشد و از مغز در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می نماید.
دانه های خوراکی
انواع مختلفی از دانه های خوراکی وجود دارند که می توانند با خستگی صبحگاهی مقابله نمایند. این مواد غذایی کالری کمی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند که به حفظ و تقویت سلامت بدن یاری می نمایند.دانه های چیا و دانه های کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا3 هستند که برای سیستم قلبی وعروقی و سلامت شناختی انسان مفید هستند.دانه های آفتابگردان، کدو تنبل و کنجد نیز از دیگر گزینه هایی هستند که می توانید مد نظر قرار دهید.
موز
برای چند دهه، موز سوژه بعضی باورهای پرسش برانگیز و مشکوک بود. افراد بسیاری از مصرف این ماده غذایی به علت نگرانی از افزایش وزن پرهیز می کردند اما امروزه آن باورهای نادرست از بین رفته و موز به عنوان یک ابرماده غذایی خوشمزه و مفید برای انسان شناخته می گردد.کربوهیدرات ها و قندهای طبیعی موجود در این میوه سطوح انرژی و عملکرد انسان را بهبود می بخشند.
جوی دوسر
جوی دوسر یک ماده غذایی مقوی با ارزش تغذیه ای بالاست. این ماده غذایی همیشه باید در رژیم غذایی شما حضوری ثابت داشته باشد، زیرا منبع انرژی مهمی محسوب می گردد. جوی دوسر حاوی فیبر غذایی فراوان است که این ماده مغذی به بهبود گوارش و تنظیم اشتها یاری می نماید.ویتامین ها و مواد معدنی موجود در جوی دوسر گردش خون، سوخت و ساز و عملکرد شناختی را بهبود می بخشند.بعلاوه، جوی دوسر غذایی ایده آل برای قلب است زیرا بر سطوح تری گلیسیرید و کلسترول تاثیر می گذارد.
مغزهای خوراکی
اگر چه بهتر است اعتدال در مصرف مغزها رعایت گردد اما مغزهای خوراکی از جمله مواد غذایی سرشار از انرژی هستند که می توانند به پیشگیری از احساس گرسنگی و خستگی صبحگاهی یاری نمایند.تراکم بالای ویتامین های B و اسیدهای چرب مفید در مغزهای خوراکی برای سیستم عصبی مفید است که به تقویت تمرکز و سلامت روانی یاری می نماید.بعلاوه مغزهای خوراکی حاوی فیبر غذایی و آنتی اکسیدان ها هستند که از دردهای عضلانی، سردرد و اضطراب پیشگیری می نمایند.
شیر
افرادی که به عدم تحمل لاکتوز مبتلا نیستند، می توانند از فواید مصرف شیر بهره ببرند زیرا این نوشیدنی از احساس خستگی هنگام صبح پیشگیری می نماید.شیر حاوی اسید آمینه ها و ویتامین هایی است که پس از جذب در بدن سطوح انرژی را بهبود می بخشند.تریپتوفان، یکی از اسیدآمینه های موجود در شیر است که ترشح سروتونین، یک انتقال دهنده عصبی مرتبط با خوشی و بهزیستی، به وسیله مغز را تحریک می نماید.
پ
منبع: برترین ها